фирми продукти
представяме
работа
 
Създайте стилно кътче в антрето

Представете си как се прибирате вкъщи след дълъг работен ден и влизате през входната врата. Имате куфар, малка чанта или раница, ключове за кола и мобилен телефон, кални обувки и може би купчина писма, която току-що сте взели от пощенската кутия. Въпреки че сте щастлив от факта, че вече сте си вкъщи, може да се почувствате леко неприятно, ако не разполагате с функционално обзаведена зона, в която да оставите всички тези вещи. Перфектният вариант би бил да има къде да поставите всяко едно от тези неща. Ще е още по-добре, ако помещението е свежо, стилно и удобно. Разгледайте нашите съвети за това как да изградите подобна ефективна и естетична зона във вашето антре.

Място за чадъри

Създайте стилно кътче в антрето

Поставката за чадъри е важна част от зоната на антрето, в почти всички жилища. На всеки човек се налага да използва чадър, освен ако не живее в пустинята, но дори и тогава не е много сигурно. Освен че е полезна, тя може и да се превърне в стилен декоративен елемент, защото в днешно време поставките за чадъри имат най-различни форми и цветове. Освен чадъри в нея могат да се поставят всякакви предмети с подобна форма, като например обувалки, ракети за тенис и т.н.


Закачалка

Създайте стилно кътче в антрето

Независимо дали имате малко или голямо антре, закачалката е абсолютно задължителна. На нея може да закачите яке, шапка, чанта, шал и какво ли още не. Ако антрето ви е малко, е по-удачно да използвате вертикална закачалка. Ако разполагате с голямо антре, може да си позволите хоризонтална закачалка, с повече места за окачване. С подходяща закачалка ще внесете ред и организация в дома си, защото всички членове на семейството ще имат възможност да окачват своите вещи при влизане, а не просто да ги разхвърлят където им попадне. Освен това вашите гости ще се почувстват много по-комфортно, ако могат сами да окачат палтата си.


Хоризонтални повърхности

Създайте стилно кътче в антрето

Чанта, поща, покупки, училищни проекти, книги от библиотеката... списъкът на нещата, които може да носите, е буквално безкраен. Ето защо е важно да разполагате с място, където да поставите всички тези вещи, за да може спокойно да съблечете палтото и да събуете обувките си.


Табличка за дребни предмети


Създайте стилно кътче в антрето

Много е удобно да имате малка табличка, в която да поставите своите ключове, портмоне, слънчеви очила или мобилен телефон, когато влизате в своя дом. Така не само че ще внесете ред в тази зона, но и винаги ще знаете къде точно да намерите въпросните предмети.


Обособете място за обувки

Създайте стилно кътче в антрето

Независимо дали събувате обувките си, когато влизате в своя дом, или не, е добре да обособите специална зона за тях. Това може да е кош, поставка или просто килимче. Така обувките няма да се пречкат и създават безпорядък.


Интериор: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
антре, интериор за антре, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg