фирми продукти
представяме
работа
 
Декорация за дома със зебра принт

Анималистичните принтове винаги са били и винаги ще бъдат модерни. Те са едновременно дръзки и неутрални, внасят усещане за дива природа и създават шикозна атмосфера. Разбира се, трябва да се употребяват умерено и с вкус, защото ако се прекали с тях, те биха могли да съсипят излъчването на цялото помещение. Ето няколко идеи за това как да използвате анималистичните принтове в декорацията на дома си. Наблегнали сме на зебра мотива, тъй като той е един от най-универсалните и може да се приложи почти във всеки интериор.

Произведения на изкуството

Декорация за дома със зебра принт

Предимството при произведенията на изкуството е, че винаги може да ги смените с други, много по-лесно, отколкото да кажем да пребоядисате стените в стаята. Ето защо подобен тип декорация е подходяща за хора, които не са крайни привърженици на анималистичните принтове. В показания пример имаме четири различни анималистични принта, комбинирани в една композиция и поставени на едноцветната стената над дивана. Тъмната стена се превръща в перфектен фон, на който ефектно изпъкват четирите екзотични принта.


Килим

Декорация за дома със зебра принт

Когато става дума за зебра принтове, дори малките детайли са от съществено значение. Интересно е как подобен графичен принт може да се възприеме като неутрален в едно такова декоративно наситено пространство. Екзотичната нотка на килима, положен до облепената с цветни изображения стена, червеното бюро и стола в бароков стил, перфектно се вписва в интериора.


Мебелировка

Декорация за дома със зебра принт

При този интериор преобладава белият цвят в комбинация с принт зебра и няколко нотки оранжево. Интересно е, че зебра принтът от дамаската на табуретките по никакъв начин не се опитва да се налага над оранжевите нотки на декоративните възглавнички и всъщност допълва и подчертава цялостното класическо излъчване на интериора, внасяйки доза изисканост и шик.


Тапет


Декорация за дома със зебра принт

Разбира се, зебра мотивите не е задължително да бъдат изпълнени в черно и бяло. Понякога те могат да се използват като блед фон, само загатвайки за анималистичен принт, в един по-неутрален и спокоен интериор като този. Това кътче е семпло оформено, с преобладаващи земни тонове, които едновременно успокояват и интригуват. Тапетът със зебра принт в бяло и бежово графично повтаря диагоналните линии на малката масичка и декоративните клонки, като цветово съвпада с елегантното кресло до масичката.


Декоративни възглавнички


Декорация за дома със зебра принт

Перфектният аксесоар за един неутрален интериор са декоративните възглавнички с класически черно-бял зебра принт. В този случай те подхождат идеално на извития бял кожен диван и оранжевия килим. Черно-белите райета насочват погледа към големите прозорци с класически бели завеси, разкриващи приятни гледки.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, анималистични принтове, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg