фирми продукти
представяме
работа
 
Цветни идеи за спалнята

Иска ли ви се да направите някаква промяна в интериора на спалнята си? Ако имате желание, но ви липсва вдъхновение, вижте няколко интересни проекта, които ще ви помогнат цялостно да преобразите помещението. Представяме ви 10 очарователни и цветни идеи за интериора на спалнята.


1. Спалня, вдъхновена от природата

Цветни идеи за спалнята

Успокояващите естествени тонове, съчетани с тъмносини и зелени нюанси, създават една екзотична и спокойна атмосфера. Шарките с ботанически мотиви добавят допълнителна мистична нотка към интериора. Малката масичка до леглото, изработена от дънер и парче естествен камък за плот, завършва дизайна на спалнята. 


2. Спалня на райета

Цветни идеи за спалнята

Разкошни тъкани, ретро произведения на изкуството, марокански мотиви и много цветове, които създават една еклектична спалня. Страхотната раирана табла на леглото изпъква на фона на едноцветната стена, докато впечатляващата постелка добавя допълнителен пласт от декорация и комфорт.


3. Спалня, декорирана с текстура

Цветни идеи за спалнята

В спалнята е създадена оригинална текстура с помощта на ефектни тапети, наподобяващи плетена тъкан. Сивите нюанси се съчетават перфектно с меките сини тонове на леглото, а рошавата постелка повтаря текстурата на тапетите.


4. Ярка спалня в цветовете на лятото

Цветни идеи за спалнята

Тоновете, напомнящи за залеза, като оранжево, жълто и розово, по принцип не се съчетават добре един с друг, но сивият под и нотките в черно балансират цветовата схема на стаята. Използването на големи едноцветни елементи предотвратява създаването на усещане за претовареност в интериора.


5. Спалня за мъже

Цветни идеи за спалнята

Прекрасната спалня подчертава шарката на тапета, за да се получи този модерен интериор. Резките граници и лъскавите повърхности допълват ефекта на тапетите.


6. Театрална спалня

Цветни идеи за спалнята

Отпечатаното изображение на богато драпирани завеси, напомнящи за театрална завеса, допринася за драматичната атмосфера в спалнята. Сатенените чаршафи в тъмносиньо придават допълнителна дълбочина и изисканост.


7. Романтична спалня

Цветни идеи за спалнята

Ефектна комбинация от шарки и цветове. Стените с широки райета в пастелни тонове придават усещане за замечтаност, а ярките флорални шарки на постелката внасят доза женственост в декора. Кристалният полилей прибавя нотка лукс и декадентство в интериора.


8. Спалня с ярки зелени акценти

Цветни идеи за спалнята

Зеленото легло с балдахин внася свежест в интериора на тази спалня и придава модерен облик на традиционния дизайн. Белият балдахин, свободно драпиран над леглото, омекотява яркия зелен цвят.


9. Драматична спалня

Цветни идеи за спалнята

Тъмносините нюанси на леглото, пода и килима придават на тази съвременна спалня драматично излъчване. Плакатът на Мадона, поставен в рамка, и раираното кресло са два закачливи акцента в този луксозен интериор.


10. Ярка жълта спалня

Цветни идеи за спалнята

С боядисаните в ярък жълт цвят стени в интериора на спалнята е внесено усещане за лято. Красивите декоративни стикери на гардероба и стената създават приятен акцент, без да претоварват визуално пространството.


Източник: housetohome.co.uk







Няма коментари


ключови думи
интериор, спалня, идеи за интериора

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg