фирми продукти
представяме
работа
 
Забавни чаши за кафе

Кафе – дори самата мисъл за тази напитка изпълва повечето от нас с освежаващо усещане. Пиенето на кафе може да е още по-забавно, ако използвате някоя интересна чаша, която допълнително ще ви зареди с добро настроение. По магазините има най-различни дизайни на чаши за кафе - за всеки вкус и стил. Ето някои от най-интересните чаши за кафе. Те ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас чаша, изразяваща вашата индивидуалност и зареждаща ви с положителни емоции.


Чаша с пръстен

Забавни чаши за кафе

Дръжката на тази чаша е оформена като пръстен с кристал Сваровски – един красив аксесоар, на който ще може да се наслаждавате всяка сутрин, докато си пиете кафето. Ако сте почитателка на среброто, чашата се произвежда и във вариант със сребърен пръстен.


Чаша Дарт Вейдър

Забавни чаши за кафе

Тази чаша със сигурност ще се хареса на всички фенове на поредицата Междузвездни войни.


Чаша пистолет

Забавни чаши за кафе

Проектирана от Chilli Chilly – дизайнерско студио от Хонг Конг, тази чаша ще се хареса на хората, които обичат да флиртуват с опасностите, разположени удобно на дивана.


Чаша обектив


Забавни чаши за кафе

Перфектни за любителите на фотографското изкуство, тези чаши стават все по-популярни. Освен че са с формата на обектив, чашите се произвеждат в най-различни разновидности, имитиращи обективи с различно фокусно разстояние от двата най-големи производители - Канон и Никон.


Чаша с инструкции

Забавни чаши за кафе

С подобна чаша всеки ще разбере как обичате да си пиете кафето – с мляко и две захарчета.


Чаша, която се разбърква сама


Забавни чаши за кафе

Тази чаша е за хората, които трудно се събуждат и имат нужда от помощ дори с разбъркването на кафето рано сутрин. Не се притеснявайте, вече няма нужда да го правите. Тази чаша ще го направи вместо вас. Просто натиснете копчето и работата е свършена.


Чаша за музиканти

Забавни чаши за кафе

Ето още един начин да покажете, че си падате по рок музика. Дръжката на тази чаша представлява лъскава черна електрическа китара, а по самата чашата са изписани ноти.

Избрахте ли си вече чаша? Сега вече спокойно може да се насладите на глътка кафе.

Източник: decoist.com







7 юли 2015 12:00 | чаши
От: comfort.bg
Това е информативна статия от рубриката ни "Полезно и интересно", където са представени иновативни продукти на чужди дизайнери. Не продаваме тези чаши и не знаем дали се продават у нас. За повече информация вижте сайта, даден като източник в края на статията.
7 юли 2015 11:44 | чаша за музиканти
От: Гергана
Интересуваме от къде мога да закупя тази чаша за музиканти с китара.
15 март 2014 19:55 | Svejo
От: Potrebitel
Много са готини!
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
чаши за кафе, интересни чаши, чаши

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg