фирми продукти
представяме
работа
 
6 цветни щрихи за кухнята

Ярките вибрации в кухнята могат да Ви заредят с доза настроение и да привлекат внимание. Можете да включите цветни щрихи в стаята с тъканите, с мебелировката и с техники с боя.


Не се страхувайте от шарките

6 цветни щрихи за кухнята

Ако сте от хората, които обичат шарките, можете да ги употребявате из цялата кухня. Не се притеснявайте да включите цветни възглавнички върху кухненската пейка или да оцветите акцентна стена в стаята с весели шарки. Можете да комбинирате ярките разцветки с неутрална мебелировка или да ги координирате с багрите в стаята.


Наситени щрихи

6 цветни щрихи за кухнята

Вибриращите багри, дори да са в малки дози, могат да разчупят скучната визия на кухнята. Ако не искате да прекалявате с ярките разцветки, можете да включите в стаята няколко ярко обагрени посуди или прибори, а върху кухненската маса можете да сложите във фруктиера цитрусови плодове. Ярки разцветки могат да се включат с цветни кухненски кърпи и дръжки върху вратичките на шкафчетата.


Ядливи вещи

6 цветни щрихи за кухнята

Можете да комбинирате полезното с приятното като съхранявате ярко обагрени плодове и зеленчуци във фруктиера на кухненската маса. Можете да употребявате само една разновидност плодове или да ги комбинирате за разноцветна фантазия в кухнята. Добре е да употребявате повече плодове, защото ако поставите само няколко плода във фруктиера, те могат да наподобяват остатъци от вечерята.


Цялостна визия за стаята

6 цветни щрихи за кухнята

Повечето хора се фокусират върху онази част на стаята, която е на нивото на очите, както върху долната част. Горните зони на кухнята обикновено са пренебрегвани и затова цялостното излъчване на стаята е неравномерно. Монтирайте няколко рафта в горната част на стените, като така не само ще употребявате пространството за съхранение на вещи, но ще привлечете погледа нагоре. Цветна тепсия или ярко обагрена завеса в горната част могат да включат доза интерес в кухнята.


Цвят върху настилката

6 цветни щрихи за кухнята

Настилката е страхотна възможност да включите ярки разцветки в кухнята. Ако искате да можете да променяте багрите без усилия, вмъкнете ги с килими, с които да оформяте частите на кухнята. Ако сте сигурни в желанието си да промените разцветките в стаята, оформете настилката с боя. Добре е да оцветите стените в неутрални багри, за да не контрастират.


Ярки седалки

6 цветни щрихи за кухнята

Ако не искате да обгръщате кухнята в ярки багри, а желаете няколко цветни шарки тук- таме, можете да тапицирате кухненската пейка и да включите ярки седалки, които могат да се махат. Тъканите могат да са дюс или с щампи, а разцветките могат да координират с багрите в стаята или да оформят не много ярък контраст с натилка, стени и кухненски шкафчета.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, идеи за дома, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg