фирми продукти
представяме
работа
 
9 предимства от автоматизацията на дома

Живеем във време, в което технологичните постижения правят живота ни лесен и удобен. Това е от съществено значение, имайки предвид забързания живот, който повечето от нас водят. През последните години бяха направени важни стъпки в автоматизацията на сградните инсталации. Тези технологии позволяват на собствениците да управляват своя дом дистанционно, с помощта на смартфон или IPAD. Автоматизираните домове носят етикета "интелигентни", защото създават впечатление, че могат да мислят самостоятелно. Автоматизацията в дома ще ви помогне по много начини. Ето някои от тях.

Автоматизация на осветлението

9 предимства от автоматизацията на дома
Чрез това приложение, вие ще може не само да се уверите, че лампите са изключени, но ще можете да ги включвате и изключвате, ако е необходимо и по този начин да създадете илюзията, че сте си вкъщи. Това би било полезно за сигурността на вашия дом.

Автоматично заключване на вратите

9 предимства от автоматизацията на дома
Много удобна система, с помощта на която ще можете да заключвате вратите само с едно натискане на копчето на телефона си. Също така ще може да следите кой влиза и излиза от дома ви. Голямо предимство е да имате подобна система, особено ако имате деца, които понякога забравят да заключат.

Камери за наблюдение

9 предимства от автоматизацията на дома
За нещастие не можем да сме навсякъде по едно и също време. Това означава, че пропускаме много от нещата, които се случват в собствения ни дом. Камерите ще запишат видеоклип, в случай че засекат движение, което повишава сигурността на дома ви.

Регулиране на температурата

9 предимства от автоматизацията на дома
Чрез автоматизираното регулиране на температурата ще можете да си осигурите комфортна среда, управлявайки климатичната система в дома си от разстояние. Освен че винаги ще имате приятна среда в дома си, ще спестите и от сметките за енергия. 

Пестите време

9 предимства от автоматизацията на дома
Ако сте като повечето хора, които постоянно бързат за някъде, тази система ще ви спести доста време и ще успеете да свършите повече неща.

Пестите пари

С автоматизираната система вече няма да плащате сметки за неизползвана от вас енергия или други консумативи.

Увеличава спокойствието

С толкова много стрес в днешно време е добре поне да бъдем спокойни, че всичко в нашия дом е наред, без да се налага да се връщаме по няколко пъти, за да проверяваме.

Контролирате дома дори да не сте в града

9 предимства от автоматизацията на дома
Когато отсъстват от града, повечето хора оставят ключ на съседи или приятели, които да се погрижат за поливането на цветята или храненето на домашния любимец. Автоматизираната система ще ви даде по-голям контрол в този случай.

Наглеждате децата

9 предимства от автоматизацията на дома
С автоматизираната система ще може постоянно да виждате какво правят децата ви и ще бъдете по-спокойни. Това ще ви спести време и нерви.

Източник: freshome.com







Няма коментари


ключови думи
автоматизация на дома, автоматизация, автоматизирани системи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg