фирми продукти
представяме
работа
 
Кошче за смет с оригинална шарка

Трансформирайте скучното кошче за смет по свое желание, като ползвате цветна хартия или тапет с шарки. Кошчето може да е от пластмаса или от метална мрежа, а ако преди това съдържанието на съдинката се е виждала отстрани, цветната хартия скрива неразборията. С тази идейка можете да оформите комплект от вещи за бюрото в офиса, които да са с еднаква шарка.

Кошче за смет с оригинална шарка

От какво се нуждаете, за да го изработите: кошче за смет от пластмаса или метал; цветна хартия или тапет; лепило; четка; макетен нож.


Как да го изработите:

1. Позиционирайте върху настилката кошчето, като го обърнете настрана. Сложете цветната хартия или тапет с опаковата страна нагоре и завъртете кошчето на 360 градуса, за да определите дължината на хартията, която ще е необходима.

Кошче за смет с оригинална шарка


2. С четка за тапети нанесете лепило върху опаковата страна на хартията и сгънете леко, за да се напои добре с лепещата смес. Изчакайте няколко минутки, преди да употребявате цветната хартия.

Кошче за смет с оригинална шарка


3. Можете да изрежете хартията според формата на кошчето преди да употребявате лепило или да оставите рязането за по-късно. Дължината трябва да пасне на обиколката на съдинката, а широчината трябва да пасне на нейната височина. Можете да обхванете кошчето изцяло или да изрежете хартията под ръба. Напоената с лепило цветна хартия сложете по периферията и минете отгоре й с мокра кърпа, за да премахнете остатъци от сместа.
 
Кошче за смет с оригинална шарка

Изрежете с макетен нож излишъка от цветната хартия в горната и в долната част, като можете да загладите хартията, за да не изглежда накълцана.

Кошче за смет с оригинална шарка


4. Можете да оформите хартиената шарка на две части, като покриете отделно двете половини на съдината. За да се оформи шарката както трябва, скосете двете страни на хартията и напаснете формите.

Кошче за смет с оригинална шарка


5. Ако искате можете да оформите хартията с декупаж, като захванете шарките, които сте изрязали с макетен нож, с достатъчно лепило. Така можете да напаснете по свое желание различни шарки, да включите повече разцветки и да оформите различни комбинации. Изчакайте малко лепилото да стегне. Същата техника можете да употребявате като замените цветната хартия с цветна тъкан, а можете да обкантите периферията с канап от сизал.

Кошче за смет с оригинална шарка


6. Когато лепилото стегне и хартията или тъканта е добре захваната за основата, можете да употребявате кошчето за смет в която стая Ви е необходимо. Ако сте заменили цветната хартия с цветна тъкан, можете да почиствате съдината с вода.
 
Кошче за смет с оригинална шарка

Източник: chezlarsson.com







Няма коментари


ключови думи
кошче за смет, идеи за дома, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg