фирми продукти
представяме
работа
 
Пейка за антре от метални тръби

Ако не разполагате с много пространство в антрето си, можете да изработите тази функционална пейка от метални тръби, върху която да се обувате, а под нея можете да съхранявате част от вещите.

Пейка за антре от метални тръби

Тъй като не заема много пространство, пейката може да се вмести дори в малкото антре или коридор. Ако искате, можете да промените дължината й спрямо желанието си. Под пейката можете да съхранявате плетени кошнички, в които да държите шалове, шапки, ръкавици и дребни вещи, а върху седалката можете да слагате дамската чанта, докато се обувате за работа. Можете да промените схемата, по която да оформите пейката, тъй като големината е примерна. Повърхностите можете да обработите с боя, а седалката можете да тапицирате с дунапрен и цветна тъкан. Когато не я употребявате, пейката може да се трансформира в масичка.


Необходими материали:

- медни тръби 2 см, дължината им зависи от желаната височина на пейката
- Т-образни медни свръзки
- инструмент за рязане на тръби
- епоксидна смола за мед
- шперплатова плоскост с желаните размери, 38 х 135 см, с дебелина 4 см
- дрелка и бургия 2.5 см; болтове

Пейка за антре от метални тръби

Пейка за антре от метални тръби


Инструкции:

1. Ползвайте схемата по-долу, за да изрежете частите за пейката. Схемата показва не само големината на всяка част, а по-какъв начин да сглобите частите една за друга. Можете да промените размерите, ако искате пейката да е по-дълга, по-къса или по-висока, можете да промените широчината и да смените формата.

2. Сглобете двете части на базата на пейката. Уверете се, че тръбите са под ъгъл 90 градуса, преди да ги съедините една за друга. Направете спойка с епоксидна смола и изчакайте да изсъхне за поне 20 минутки.

3. Спойте двете части на базата с дълга тръба, като в краищата й монтирайте Т-образни свръзки от мед. Захванете с епоксидна смола и изчакайте да изсъхне.

4. Върху основата позиционирайте седалката от шперплат. Можете да обработите страничните части с шкурка, да захванете фурнир или да тапицирате седалката. Пробийте отвори в основата, за да прокарате болтове, с които да захванете седалката. Можете да застопорите седалката като оформите жлебове по дължина, така че да вмъкнете в тях тръбите.

5. Можете да захванете в долната част на основата колелца, за да можете да местите пейката, а ако искате, можете да монтирате шперплатова плоскост върху тръбата в долната част на структурата.

Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
пейка, пейка за антре, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg