фирми продукти
представяме
работа
 
10 идеи за освежаване на интериора

Интериор, в който преобладаващи са неутралните приглушени тонове, може да изглежда безинтересен. Понякога е нужно да се добавят няколко ярки детайла, за да се преобрази цялото помещение. Вижте няколко идеи, с които лесно и бързо ще освежите вашия дом.

Спалня с ярки завеси

10 идеи за освежаване на интериора

Изберете пердета в светли пролетни цветове. Заложете на завеса от тънка материя, която пропуска повече слънчева светлина. Яркият цвят ще освежи пространството.


Декорирайте мебелите


10 идеи за освежаване на интериора

Ако си търсите проект за почивните дни, който ще освежи дома ви, бихте могли да декорирате шкаф със стъклена витрина, използвайки цветен тапет с красива шарка.


Всекидневна с ярки рафтове

10 идеи за освежаване на интериора

Групирайте и изложете различни декоративни предмети, като чинии, вази, свещници и т.н. Бихте могли да ги поставите на секция, рафт или друга подходяща мебел. Подберете ярки цветове, за да създадете по-силен декоративен ефект.


Ярка трапезария


10 идеи за освежаване на интериора

Внесете слънчевата светлина в интериора, като декорирате помещението с различните нюанси на жълтия цвят. Ако не харесвате жълто, изберете друг ярък цвят, като оранжево или розово.


Пачуърк


10 идеи за освежаване на интериора

Пачуърк изделията са страхотен начин за освежаване на едно пространство. Те ще внесат цвят, индивидуалност и усещане за домашен уют. Комбинирайте ги по възможно най-странния начин, за да постигнете максимален ефект.


Пакетчета от семена вместо картини


10 идеи за освежаване на интериора

Използвайте забавни и странни предмети за декорация на стените. В този случай празни пакетчета от семена са поставени в цветни рамки и окачени на стената – очарователна декорация за мокрото помещение.


Свежо кътче в ъгъла


10 идеи за освежаване на интериора

Освежете тъмните ъгли с ярки мебели. Кресло с дамаска от кадифе в дързък розов цвят например ще изпъква на фона на неутрални стени.


Всекидневна с изрисувани стени


10 идеи за освежаване на интериора

Бъдете смели и оформете подобна изрисувана стена в интериора на всекидневната. Бихте могли да купите готов стикер, който да залепите, или сами да изрисувате стената. 


Коридор с ярки тапети

10 идеи за освежаване на интериора

Внесете забележителен акцент в коридора, използвайки тапет с ярки флорални мотиви. Добавете цветни аксесоари, като бележници и моливи, за да подсилите ефекта.


Жълт хладилник в кухнята


10 идеи за освежаване на интериора

Освежете приглушените тонове в интериора с ярки уреди. Жълтият хладилник се превръща в основен акцент на фона на тъмните шкафове и стени.

Бихте могли да създадете и ваши собствени проекти. Не се притеснявайте и експериментирайте с различни цветове, шарки и текстури. Ще видите, че накрая винаги се получава интересен резултат, дори да няма нищо общо с първоначалната идея.


Източник: housetohome.co.uk







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, освежаване на интериора, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg