фирми продукти
представяме
работа
 
Малко бунгало с шикозно излъчване

Не е нужно да имате огромна къща, за да живеете нашироко и за да обзаведете стаите с шикозна атмосфера. Можете да откраднете някоя идея от тази малка къща тип бунгало, в която преобладават неутралните багри и семплост.

Малко бунгало с шикозно излъчване

Основната стая в къщата е всекидневната семейна стая, която е обзаведена семпло и с усещане за визуалната граница между функционалност и кичозност. Щорите са от бамбук и са в бежово, което позволява на керемиденото върху стените и килимчето да изпъкнат. Стаята е обзаведена с комбинация от стандартни и екстериорни мебели, което подчертава неформалната атмосфера в нея. Бялата ламперия омекотява наситеността на акцентните разцветки върху стените и възглавничките.


Тавански вентилатор - лампа

Малко бунгало с шикозно излъчване

За малката стая е много по-добре да комбинирате функционалности, за да спестите пространство. Преобразете стаята с лампа, която е с абажур тип барабан и която е монтирана в долната част на таванския вентилатор. Можете да използвате стар абажур, ако го оформите с боя или цветна тъкан, която можете да захванете с лепило за тъкани и ширит.


Трапезария

Малко бунгало с шикозно излъчване

Просторната трапезария е отделена от съседната стая само с арка, което позволява на светлината да прониква в стаята, без да я блокира. Разцветките са неутрални, бежово и бяло, в комбинация с керемидено и тъмнокафяво, които обаче са употребени пестеливо. Функционалната маса е комбинирана с няколко стола и с пейка, която може да се премести до масата. Ниско спуснатата лампа над правоъгълната маса фокусира светлината, а стенният рафт спестява пространство.


Бар - количка

Малко бунгало с шикозно излъчване

Практичната бар количка на колелца може да се ползва като подвижен бюфет за трапезарията. Тя може да се трансформира така, че да съхранява повече вещи, да се ползва за алкохол или за прибори за храна. Вижте как да превърнете стара бебешка маса за повиване в бар – количка. Върху тъмнокафявите стени на трапезарията е поставено произведение на изкуството, което е комбинация от две картини, изработени от несиметрични пръски тъмнокафява боя върху художническа основа.


Всекидневна стая

Малко бунгало с шикозно излъчване

Не се притеснявайте да комбинирате мебелировка, която е в различен стил, тъй като това може да придаде очарование на пространствата, ако се оформи с внимание. В просторната всекидневна стая, която е обзаведена основно в кафяви и бежови разцветки, е оформено кътче за четене до камината, а в центъра на стаята има канапе с дълга пейка, която се употребява като масичка за кафе. Огледалото над камината пречупва светлината и създава оптическа представа за по-просторна стая, тъй като в помещението влиза сравнително малко светлина от прозорците. Кафявите стени координират с тези на трапезарията, но в стаята има сини акценти.


Радиатор в стаята

Малко бунгало с шикозно излъчване

Радиаторите често са част от стаята, която искате да скриете, но не е необходимо да редуцирате тяхната ефективност за сметка на външността на стаята. Можете да монтирате под прозорците дълга дъска, която да се употребява за рафт или за пейка. Така ако решите да седнете, ще можете да ползвате топлината от радиатора, а ако искате да съхранявате вещи, няма да се налага да търсите пространство върху стените на стаята.


Антре

Малко бунгало с шикозно излъчване

Просторното антре е светло и обзаведено само с основна мебел. Огледалото върху стената разпръсква светлината отвън и от лампите. Фокусна точка е кътчето с тоалетка и настолна лампа, които са стилна комбинация с функция и очарование.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
бунгало, интериор, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg