фирми продукти
представяме
работа
 
8 кътчета за закуска с приятна атмосфера

За закуска или за чай с приятна компания или книга, кътчето за закуска обикновено е отделно от трапезарията и е по-малко и по-уютно. То може да се състои само от маса и столове, а може да е оформено с вградена под прозореца пейка, която има множество функции в стаята. Ярките и наситени разцветки създават настроение, а изобилието от естествена светлина събужда рано сутрин.


* Много лесен начин да включите ярки багри в кътчето за закуска е да ползвате столове в наситени разцветки. Столовете могат да се боядисат или да се обнови тапицерията им. Тази зона за хранене може да се ползва за закуска и за вечеря, оформена е близо до прозорец и е недалеч от кухненската зона. Тя е закътана така, че да не пречи на движението в стаята.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* Зоната с панорамни прозорци е особено подходяща за оформяне на кътче за закуска, тъй като изобилства на естествена светлина. Под прозорците могат да се вградят седалки или да се оформи пейка. Така зоната може да се употребява за закуска, за обяд, за чаша чай или за четене на книга. Когато не се ползва, масата може да се отмести, за да не пречи на движението в стаята. Ако искате да запазите уединение, ползвайте щори или завеси, освен ако нямате гледка като на тази стая.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* Ако кухнята разполага с малко пространство за кът за закуска, зоната може да се обособи в края или в някоя ниша на стената. Кухнята е с дълга и тясна форма, а редиците от кухненски шкафове са от двете страни на пътеката, което не оставя достатъчно пространство за маса. Можете да обзаведете зоната с малка пейка, кръгла маса и сгъваеми столове, които могат да се местят в стаята.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* Малката зона за закуска в ъгъла на стаята е оформена модерно, с вградена ъглова пейка, кръгла масичка и два стола, които могат да се употребяват другаде в стаята. Модерната лампа на тавана осигурява светлина точно над масата, а вградените шкафове върху стената включват традиционна нотка. Заради естествената светлина и достъпната библиотека около пейката, тя може да се употребява като кътче за четене далеч от суматохата.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* В тази кухненска ниша е въплътена атмосферата на 50-те години, с пейките с изчистена външност и правоъгълните маси. Малката кухня е на ръка разстояние от масата, така че има достъп до ежедневната храна за бърза закуска или за чаша кафе. Кътчето за закуска е умело вградено в ниша в стената, така че да не пречи на движението в миниатюрната стая.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* В малко кътче под прозореца е оформена пейка, която може да се комбинира с кръгла масичка и столове, за да се трансформира в практична ниша за закуска. Тя разполага с изобилна светлина, а употребата на бяло и жълто подчертава атмосферата в стаята. Тъй като тази част е преходна, масата и столчетата могат да се местят в стаята, за да се ползват.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* Ярките разцветки в тази просторна и светла стая греят под естествената светлина от огромните прозорци. Стаята е разделена на две части, като едната е оформена за кухнята, а другата е като малка трапезария, която е особено функционална за закуска, тъй като зарежда с настроение. Кухненската част е с формата на буква П и е почти затворена, а нишата е ъглова.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


* Дървената маса и пейките могат да се ползват не само за закуска, но осигуряват просторна площ в стаята за чаша кафе или раздумка.

8 кътчета за закуска с приятна атмосфера


Източник: budgetblonde.designshuffle.com







Няма коментари


ключови думи
обзавеждане, интериор, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg