фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за нестандартни лавици

Едва ли има човек, който не се оплаква от липса на достатъчно място в дома си. Жилищата ни са малки, а ние сме устроени така, че постоянно трупаме все повече и повече вещи. В един момент неизбежно се стига до безпорядък. Един начин да се предотврати хаосът са лавиците. Те вършат чудеса и могат да се монтират на най-неочаквани места. Някои лавици съчетават функционалност и естетика.


Идеи за нестандартни лавици  

Забележете как скучната стена оживява благодарение на ярко червените лавици. Такива рафтчета са удобни за съхранение на книги и всякакви джунджурийки. За разлика от затворената библиотека, която би стояла твърде тежко в този интериор, лавиците създават една лекота и ефирност на пространството като цяло. Тук има и един друг много важен момент – силният цвят кара всеки един един рафт да изпъкне като отделен елемент, а комбинирани, те се превръщат в красива мебел.


 
Идеи за нестандартни лавици

В модерната трапезария  традиционните бюфети и шкафове за съдове са заменени от монтирани на стената лавици. Това от една страна спестява пространство, което в противен случай ще бъде заето от обемисти мебели, а от друга осигурява място, където можете да изложите красивия си китайски порцеланов сервиз, с който се гордеете. Рафтовете в този интериор са неразделна част от дизайна на трапезарията.
 


Идеи за нестандартни лавици

Показаните тук съвременни лавици са истинско произведение на изкуството. Красотата се крие в различните дълбочини, височини и дължини на всеки един от елементите. Заедно те създават една сложна, но хармонична композиция върху стената. Впечатляващото тук е, че макар лавиците да се използват основно за съхранение на канцеларски консумативи, в помещението липсва онази студенина, която се усеща в офисите.
 


Идеи за нестандартни лавици

В малките кухни, многото шкафове допълнително „изяждат“ пространството. Висящите рафтове са една прекрасна алтернатива, която съчетава в едно естетика и функционалност. Тъй като се монтират на тавана и са изработени от елегантни и тънки материали, те изглеждат стилно и създават усещане за лекота. Друго предимство на тези лавици е възможността лесно, само с един поглед, да намирате необходимите ви съдове.
 


Идеи за нестандартни лавици

Друга идея за малката кухня е тази стена, заета от горе до долу с рафтове. Намирането на необходимата посуда никога не е било по-лесно. Всички съдове са постоянно на показ.  Забележителното тук е решението на собствениците да боядисат тази секция с наситено зелен цвят, което създава очарование и индивидуалност. А контрастът между кънтри лавиците от една страна и модерният хладилник и „голата“ крушка от друга, стои изненадващо добре.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, лавици, рафтове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg