фирми продукти
представяме
работа
 
Акценти в тюркоазено

Тюркоазеното е красив и в същото време могъщ цвят. Интересният му нюанс се получава от  смесването на зелено и синьо, но противно на очакванията той не се съчетава добре с тези два цвята. Тюркоазеното има силно подчертана индивидуалност и ако се използва премерено при обзавеждане, може да промени изцяло облика на интериора. Дори не е необходимо напълно да предекорирате дома си. Няколко малки аксесоара  в цвят тюркоаз, но поставени на стратегическо място имат огромно въздействие.
 


Акценти в тюркоазено

Този симпатичен кът за хранене е част от огромна и просторна кухня, разположена на цял етаж. Помещението е решено в прости и неутрални цветове. Декорът е лек и ведър. Погледът веднага бива привлечен от малката декоративна саксия върху масата, обагрена в ярки и силни нюанси на тюркоазеното. Това веднага я превръща във фокусна точка за помещението. 
 


Акценти в тюркоазено

И тук виждаме една обикновена трапезария със съвсем традиционен декор. Интериорът е прост, неутрален и лек. В цялата тази картина тюркоазеният полилей няма начин да остане незабелязан. Стратегически поставен, точно над масата за хранете, той насочва вниманието към тази зона.
 


Акценти в тюркоазено

Аксесоарите в тюркоазено не изискват интериорът да бъде обикновен и светъл. Тук виждаме всекидневна стая, обзаведена с тъмни мебели и стени, боядисани в цвят ванилия. Безброй фини и елегантни декорации, съчетаващи използваните два цвята, допълват този интериор. Аксесоарите в тюркоазено тук имат друга роля – те създават неуловим контраст с цветовете на обзавеждането.
 


Акценти в тюркоазено

Използването на силни и ярки нюанси на тюркоазено в спалнята е твърде смело решение. За това помещение много по-подходящи са меките и не толкова наситени тонове на цвета. Възглавничките, които виждаме на снимката, са най-точният нюанс на тюркоазеното, от който се нуждае една спалня.
 


Акценти в тюркоазено

Така мечтаният динамичен и жив декор може да бъде постигнат и без употреба на много цветове. Тази всекидневна например изглежда впечатляващо, макар че при обзавеждането й е използвана ограничена цветова палитра. Комбинирани са бяло и кафяво, а акцентът идва от аксесоарите и декоративните възглавнички, всички подбрани в тюркоазено.
 


Акценти в тюркоазено

При обособяването на акцентиращи елементи могат да се използват и няколко цвята. Те трябва да бъдат хармонични и с еднаква светлосила, за да не изпъква само единият от тях. Тук виждаме интериор на всекидневна, в който са заложени аксесоари в розово и тюркоазено. Комбинацията е хармонична и нито един от двата цвята не засенчва другия.    


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, аксесоари, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg