фирми продукти
представяме
работа
 
Тапети в кухнята – защо не

Най-добрият и лесен начин периодично да променяте интериора в кухнята си е като използвате тапети. Макар че битува мнението, че кухненските стени задължително трябва да са боядисани с латекс, водещите интериорни дизайнери категорично отхвърлят тази концепция. Тапетите създават несравним уют, а разнообразието от цветове, дизайни и размери наистина е огромно. При избора им се уверете, че отговарят на цветовата схема в помещението и се съчетават добре с обзавеждането. Не подценявайте ролята на тапетите – те могат да направят кухнята както просторна и приветлива, така и да създадат усещане за претрупаност и непривлекателност, в случай че са подбрани неправилно.

Тапети в кухнята – защо не

Голямото разнообразие от цветове и дизайни може да превърне избора на тапети в нелека задача. Преди да започнете да обикаляте по магазините, помислете какво точно искате. Понякога декорирането само на една стена с тапет е много по-добър вариант в сравнение с облепването на цялото помещение. Декорираната по този начин стена ще се превърне във фокусна точка и ще привлича погледа и вниманието.
Ако пък искате кухнята ви да изглежда просторна и светла, заложете на тапети със светли принтове върху тъмна основа.
 
Тапети в кухнята – защо не

Ако се затичвате към кухнята веднага след ставане от сън или прибирайки се от работа, сигурно би ви харесало да изпитвате визуална наслада с влизането си в помещението. Тапетите, изпъстрени с шарки в топли цветове, ще допринесат за създаването на приятна атмосфера. Ако имате шкафове с открити лавици, облепете стената зад тях с тапет – така скъпият ви сервиз ще изпъкне и ще привлича погледа.
За да изглежда кухнята ви елегантна, изберете боядисващи се тапети, които обикновено са с интересна структура, която може да се боядисва с латекс.
 
Тапети в кухнята – защо не
 
Тапети в кухнята – защо не

Тапети в кухнята – защо не

Тапети в кухнята – защо не

Независимо какви тапети ще изберете за кухнята, необходимо е внимателно да пресметнете колко ролки ще са ви необходими. Вземете и една в повече, за всеки случай.
Когато сте готови с трансформацията на стените в кухнята, можете да се наслаждавате на новия си интериор. Красиво декорираната с тапети кухня няма как да не повдигне настроението ви. 


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, кухня, тапети

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg