фирми продукти
представяме
работа
 
Цветни фаянсови плочки за "уау" ефект в банята

Обикновено интересните като разцветка и шарка фаянсови плочки са по-скъпи от белите, а освен това могат да пренаситят банята, ако се употребят върху всички стени. Включете в стандартната облицовка в бяло, сиво и бежово няколко цветни плочки, които могат да се превърнат в ефектна фокусна точка и да унифицират различните като функция части на банята. Можете да оформите ивици, сектор или шарки с различна форма.


* Синьо-зелените фаянсови плочки в банята оформят правоъгълник, която наподобява цветна мозайка върху стената. Искрящо белите стени позволяват мозайката да се превърне във фокусна точка в тази иначе неутрална стая. Прозрачната стена на душ кабината открива гледка към вътрешността на нишата от всяка част на банята.

Цветни фаянсови плочки за


* Цветните вертикални ивици наподобяват спускащи се по стените струи вода. Те грабват вниманието и го отвеждат към огромната вана под покривния прозорец. Ивиците са в бежово и сиво, но не контрастират на разцветките в стаята.

Цветни фаянсови плочки за


* Обикновената хоризонтална ивица от плочки в зелено в две разцветки обхващат всички стени, за да унифицират всички части на стаята. Банята е почти изцяло в бяло, затова ивицата е интересна фокусна точка, която е лесна за оформяне.

Цветни фаянсови плочки за


* Върху една от стените в тази огромна баня е оформена зона, която е облицована от пода до тавана с фаянсови плочки в какаови разцветки. Те страхотно координират с багрите на пердетата и на шкафа в банята и фокусират погледа върху подвижната вана. Лампите над ваната подчертават зоната и подсилват приятната атмосфера.

Цветни фаянсови плочки за


* Бежовата душ кабина е оформена зад прозрачни стени и наподобява останалата част от стаята. Върху стените са оформени хоризонтални ивици в по-светла разцветка, които не се натрапват визуално, но отделят функционално нишата от другите части на банята.

Цветни фаянсови плочки за


* В тази огромна баня в неутрални багри не е твърде кичозно да се оформи наситена като присъствие фокусна точка в тъмна разцветка. Основната стена на душ кабината е изцяло облицована с текстурни плочки, които веднага привличат вниманието. Те са в разцветки на зелено, сиво и кафяво.

Цветни фаянсови плочки за


* За да се оформи фокусна точка, но без да се отделя нишата на ваната от останалата част на стаята, нейните стени са облицовани с фаянсови плочки в наситени багри, които са употребени за оформяне на ивица върху външните стени.

Цветни фаянсови плочки за


* Нестандартните кръгли фаянсови плочки дават възможност да се оформят шарки върху стените в неутрални разцветки. С тях е оформена пътечка върху стената на душ кабината, която наподобява ручейче, което се стича от тавана. Фаянсовите плочки оформят балончета с различни размери и в различни разцветки на бежово, сиво и кафяво. За да се унифицират частите на стаята, плочките могат да се видят не само в душ кабината, но върху стената над мивката.

Цветни фаянсови плочки за


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, баня, фаянсови плочки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg