фирми продукти
представяме
работа
 
Полезни идеи за малките бани

Основен недостатък на малките бани е липсата на място за съхранение на вещи и аксесоари. Затова е много важно още при обзавеждането да проявите креативност и да заложите на хитри решения. Дали ще е стратегически поставен рафт или малък ъглов шкаф, монтиран на стената, важното е банята да е функционална и удобна, без да е претрупана. Предлагаме ви пет малки бани, които въпреки размера си могат да се похвалят с достатъчно пространство за съхранение на необходимите принадлежности.

Хитри идеи за малките бани
 
В тази баня, с цел да се спести пространство, душ кабината е заменена със стъклен параван. Мивката е вградена в шкаф с няколко рафта и чекмедже, а към него върви в комплект още един шкаф, който се монтира за стената, точно над тоалетната чиния. Чувството за просторност и ефирност е подсилено и от цветовата гама, която залага на бяло и бежово.


Хитри идеи за малките бани 

Тъй като тази баня е тясна, тук е използван ъглов шкаф, който се монтира над ваната. Изключително функционален, с височина до тавана и разполагащ с открити и закрити отделения, той ще събере всичките ви вещи – хавлии, козметични продукти, книги, а защо не и няколко декоративни елемента. Удобството на този шкаф се крие в това, че може да бъде поставен и на друго място в банята.

 
Хитри идеи за малките бани

В тази баня върху едната стена е монтирана конструкция за вграждане, включваща мивка с огледало и два странични шкафа. Не са забравени лампите и закачалките за хавлии. Шкафовете са тесни и високи, достигащи до тавана, с много рафтове и отделения. Визуално цялостният дизайн е елегантен и красив.
 

Хитри идеи за малките бани

Това е един прекрасен пример за малка баня с много пространство за съхранение. Всяко свободно място е умело използвано. Двойният шкаф-мивка осигурява изобилие от чекмеджета и отделения, в които ще съберете всичките си вещи. Пространството между двете огледала също е оползотворено – там е монтиран шкаф с етажерки. Банята като цяло е много функционална, без да е претрупана.
 

Хитри идеи за малките бани

Тук виждаме един креативен начин за използване на пространството над ваната. Тази етажерка е много подходяща за съхранение на хавлии и козметика за баня, които са на една ръка разстояние по време на къпане. Едно хитро решение за използване на празната стена и превръщането й в удобно и функционално пространство за съхранение на вещи, което в същото време се явява и фокусна точка в интериора на банята.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, идеи за банята, малки бани

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg