фирми продукти
представяме
работа
 
Огледални масички за всекидневната стая

Вижте как няколко обикновени дървени масички са трансформирани в ненатрапчива фокусна точка на стаята, като са облицовани с парчета огледало. Огледалната облицовка превръща масите в произведение на изкуството и отразява светлината в стаята, като я разширява визуално.


Половин масичка с извивки


Огледални масички за всекидневната стая

Тази дървена маса с грациозни извивки е интересна като форма, но е скучновата като визия. Тя може да се изработи в тази форма или можете да срежете стара кръгла маса, за да оформите две половини, които да употребявате в стаята.

Огледални масички за всекидневната стая

Повърхностите на масата са обработени с шкурка, а върху тях е нанесена грундираща смес. Върху повърхността на крачетата са захванати сребристи парчета за облицоване, но тя може да се боядиса в сребриста боя. Боята може да се нанесе върху всички части, които няма да са покрити с огледални повърхности. Върху страничните части на масичката са захванати парчета огледало, а върху всяка страна е залепено по едно огледално кръгче.

Огледални масички за всекидневната стая

Ако разполагате с няколко стари огледала, можете да поставите върху повърхностите огледални парчета с неправилна форма.


Малка масичка

Огледални масички за всекидневната стая

Съвсем обикновена, тази масичка може да се трансформира в огледална мебел за всекидневната стая. Семплата форма и липсата на извивки са особено функционални за изработка на огледални повърхности, които да паснат върху нея.

Огледални масички за всекидневната стая

Повърхностите на масичката са обработени с шкурка и грундираща смес, а върху тях е нанесена боя. Боята е нанесена върху долната част на четирите крачета, в зависимост от това колко високи са огледалните плоскости. Страничните части на масичката са облицовани с правоъгълни огледала, които оформят своеобразна "престилка" по периферията, вътрешността на която е куха. Плотът можете да боядисате със сребриста боя.


Парчета от огледало

Огледални масички за всекидневната стая

Дървената масичка с продълговата форма без извивки може да се трансформира в страхотна мебел за антре. Тъй като нейните повърхности са сравнително тесни, облицовката може да се изработи от парчета.

Огледални масички за всекидневната стая

За да оформите повърхностите на масичката с огледални парчета можете да ги захванете върху основа от смес за фуги. Така малките парчета ще са отделени едно от друго визуално, за да се оформи интересна визия с контраст. Обработени са всички повърхности на масичката, отгоре и встрани, като облицовката е поставена несиметрично, а е оформена от правоъгълни парчета с различна големина. По периферията е оформена рамка, която кара повърхностите да изглеждат спретнати.

Огледални масички за всекидневната стая

Тъй като огледалните парчета са разположени навътре в основата, вероятността да се счупят и повредят е много малка. Така върху масичката могат да се поставят вещи, които няма да увреждат интересната комбинация.


Масичка в коридора


Огледални масички за всекидневната стая

Обикновената на визия масичка може да се трансформира в чудесна мебел за антре с огледални повърхности.

Огледални масички за всекидневната стая

Повърхностите на масичката, които не са облицовани с огледални парчета са обработени с оцветител. Масичката е със семпла форма без извивки, което дава възможност да се постави комбинация от огледални фрагменти. Ако искате да промените визията на основата, върху страничните части захванете огледала, които да оформят своеобразна "престилка". Едното огледало трябва да е захванато върху предната повърхност, в която се намира чекмеджето, което е махнато от масичката.

Огледални масички за всекидневната стая

За да не се повреждат огледалните повърхности в долната част на масичката, облицовката е захваната на няколко сантиметра от началото на крачетата й. Плотът е оформен от правоъгълни фрагменти с различна големина, без фуги между тях, за да изглежда повърхността цялостна. Огледалната визия на масичката е подчертана от изобилната светлина в стаята.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
огледални масички, масички, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg