фирми продукти
представяме
работа
 
Интериор, вдъхновен от Хелоуин

Вдъхновението идва отвсякъде и ако Хелоуин е любимият ви празник, можете да почерпите идеи от него за интериора на Вашия дом. Това, разбира се, не означава  да си "отглеждате" паяжини по стените или пък да използвате страховити предмети и вещи за декорация. Заложете на цветовете на празника и класическия дизайн. При споменаването на Хелоуин, първата ни асоциация е яркооранжевата тиква. Комбинирайки оранжевото с други близки нюанси, както и със сиво и черно, ще постигнете страхотни резултати.



Интериор, вдъхновен от Хелоуин
 
Най-подходящото място, където да опитате тази смела комбинация от черно и оранжево, е кухнята. Смята се, че оранжевото стимулира апетита и социализацията, поради което кухнята е толкова удачен вариант за тази цветова схема. Този изчистен и модерен дизайн набляга на оранжевото като акцент, като в този цвят са изпълнени вратичките на кухненските шкафове. Оранжевото контрастира добре с черния гръб и боядисаните в сиво стени. Подът и аксесоарите отново са в сиво, но с по-различен нюанс. Включен е и трети цвят – бялото, което е умело вмъкнато в интериора, за да оживи допълнително помещението.


 
Интериор, вдъхновен от Хелоуин

Трапезарията и холът също могат да "понесат" комбинацията от черно и оранжево. В показания тук интериор двата цвята са подбрани и за двете помещения с цел да се обединят и да се получи единно цяло. Двете черни стени изпъкват на фона на другите две стени, боядисани в бяло, както и на  дървения таван и масата от масив. Красивият и забавен полилей, с формата на тиква, извиква духа на Хелоуин и в същото време е водещият акцент в цялото пространство.
 


Интериор, вдъхновен от Хелоуин

Тази модерна всекидневна стая разчита на топлината на оранжевото, което тук е използвано върху пода. Паркетът от естествено дърво има съвсем лек нюанс на оранжево, а оригиналност в интериора е постигната с килима, който е в по-наситени нюанси на същия цвят. За да се омекоти до известна степен яркото му излъчване, останалият интериор е решен в неутрално сиво.

 

Интериор, вдъхновен от Хелоуин

Цветовата схема черно-оранжево може да се окаже твърде агресивна за някои помещения. Това не означава, че трябва да се откажете от тези цветове -  те могат да се използват и само за акценти в решен с неутрални цветове интериор. Тази спалня съчетава черно и оранжево, но по един по-деликатен начин. Голямата табла на леглото и тъмният паркет контрастират на светлосивите стени. Тапицираните столове и аксесоарите са в по-убити нюанси на оранжевото. Тук те имат задача да внесат в интериора чувство за спокойствие, което е задължително за спалнята.



Интериор, вдъхновен от Хелоуин 

Черно с оранжево е една прекрасна комбинация дори и за екстериора. Тук черното се появява и в неочаквани елементи, като например изкуствената трева. Силно изразеният контраст между черното и оранжевото кара мебелите да изпъкнат на фона на буйната растителност наоколо.
 


Интериор, вдъхновен от Хелоуин

Оранжевото стои добре дори и на входната врата. Изборът на този цвят ще я съживи и ще създаде усещане за топлина. Освен това оранжевото е в пълен контраст със сивотата и студенината на метала и бетона.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg