фирми продукти
представяме
работа
 
7 великолепни кухненски камини

Има няколко елемента от обзавеждането на един дом, които въздействат по неповторим начин и могат да преобразят цялото излъчване на интериора. Един от тези елементи е камината. Камината създава топлина, уют и комфорт във всяко помещение и се превръща в основен акцент в декорацията на една стая. Модерното оформление на интериора и отворените всекидневни пространства определят едно ново място за камината, обикновено в центъра на помещението, около трапезарията и меката мебел – място за събиране със семейството и с приятелите, място за почивка и релакс. В този материал ще ви представим 7 модерни камини за всекидневната зона. Изберете кой е вашият модел.


Модерна камина


7 великолепни кухненски камини

Тази модерна камина тотално преосмисля идеята за кухненска камина. Тя е изградена между кухнята, трапезарията и дневната и служи като елегантен разделител на пространството. Камината е много ефектна, защото наподобява огнище и огънят се вижда директно, без никакви прегради. Оригиналната скулптура обгръща огъня и придава закръгленост на прекалено заострените форми на тази камина.


Камина на показ

7 великолепни кухненски камини

Тази камина е разположена в средата на огромната всекидневна зона. Освен че обслужва три зони едновременно, тя е основният декоративен акцент в интериора. Дори рамката й наподобява кутия на много скъп експонат в музей.


Камина, облицована с мрамор


7 великолепни кухненски камини

Вградената в стената камина внася необходимото количество топлина в този хладен бял интериор. Срещу камината са разположени два фотьойла и малка кръгла маса, оформящи приятно кътче за четене на книга или чаша чай с приятел.


Камина, вградена в кухненски остров

7 великолепни кухненски камини

Тази камина е съвременна реплика на старовремските железни печки на дърва и въглища. Тя е вградена направо в кухненския остров, запълвайки празния ъгъл до кухненските шкафове и създавайки домашен уют в този отворен интериор.


Стилна камина за трапезария


7 великолепни кухненски камини

Дървеният плот и страхотните червени столове насочват погледа точно в семплата, но стилна камина, вградена в стената. Само си представете как ще изглежда тази трапезария, когато камината бъде запалена и огънят запламти в нея.


Камина с рафтчета

7 великолепни кухненски камини

Тази камина е разположена като една типична класическа камина от миналото, само че външният й вид е изключително модерен и по нищо не прилича на предшествениците си. Вместо полица при тази камина имаме рафтчета, разположени от двете й страни.


Камина в рустикален стил

7 великолепни кухненски камини

Екзотичната масивна дървесина и грубите каменни облицовки засилват естествената топлина на тази примамваща камина. Камината е изградена от стъкло и камък, а в долния си край е напълно прозрачна, което олекотява масивната конструкция и позволява на огъня да огрее всички зони на помещението.


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, камина, камини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg