фирми продукти
представяме
работа
 
Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Кухнята е функционална, но това не значи, че не може да е ярка и наситена. Можете да включите повече цвят в стаята като нанесете любимата си разцветка върху повърхностите на кухненския остров. Тъй като обикновено островът е фокусна точка в кухнята, багрите ще привличат внимание, а стаята ще изглежда по-ярка и цветна.

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри


Кухня в портокалово

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

В просторната и неутрална като разцветки кухня малкият оранжев кухненски остров е страхотен визуален център, който е не само интересен, но също много практичен. В него се комбинират две плоскости, като едната е за готвене на храната, а другата е за хранене. Разцветката върху повърхностите е ярка и заредена с енергия, а естествената светлина в стаята подчертава очарованието на багрите.


Кухня в цвят на цитронада


Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Огромният кухненски остров е оборудван с подвижна част за хранене, която може да се прибира в основата, когато не се употребява. Основната част от стаята е в бяло, което контрастира на кафявата настилка и на наситената цитрусова разцветка на кухненския остров. Тъй като повърхностите са много ярки, другите части на кухнята са в неутрални багри, за да не се оформи кичозна визия.


Кухня в лимоново

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Вдъхновение за баграта върху повърхностите на кухненския остров и шкафовете в стаята е разцветката на облицовката над мивката. Част от стената е облицована в топла охра, чиято характеристика е подчертана от изобилната естествена светлина в стаята. Горната част на пространствата са в неутралната гама, за да не пресищат визията на кухнята.


Кухня в ирландско зелено

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Стените в кухнята са облицовани с тапет в наситено синьо, което контрастира на белите кухненски шкафчета. Огромният кухненски остров е основна фокусна точка в стаята, служи за готвене, хранене и съхранява част от кухненските вещи. Дървената повърхност на плота е в натурална разцветка, която координира със столовете и настилката. Страничните повърхности са обагрени в наситен зелен оттенък, който е особено предпочитан в ирландския фолклор.


Кухня в светлосиньо

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Светлата разцветка на синьо почти се слива с белите повърхности на кухненските шкафове, но контрастира на тъмнокафявата багра на плота. Тъмнокафявото може да се намери из цялата стая – върху настилката, върху част от стената и върху табуретките за сядане до зоната за хранене. Огромният кухненски остров почти изцяло запълва стаята и е основна фокусна точка. Сини багри могат да се зърнат още върху завесите и върху част от стената.


Кухня в кафеникаво-сиво

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

За цветен акцент в кухнята са избрани седалките на табуретките и няколко вещи по рафтчетата, а кухненският остров е в неутрална разцветка на кафеникаво-сиво, която не се натрапва. Червено-оранжевата тъкан върху седалките внася енергия в кухнята с ярката си визия, а освен това тя унифицира трите табуретки като част от характеристиките на стаята.


Кухня в огнено червено

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Огненочервената разцветка върху повърхностите на кухненския остров е омекотена с неутралната характеристика на сиво и бежово, които могат да се видят върху стените и вратичките на кухненските шкафове. Тъй като островът не е много широк, за зона за хранене е оформена семпла масичка в сходна разцветка на червената багра. Гамата е завършена с няколко оранжеви стола, които имат нестандартна визия и изглеждат като от картина на художник кубист.


Кухня в разцветка на маслен крем

Цвят в кухнята с кухненски остров в ярки багри

Кухнята не е много голяма, но нейна основна характеристика е комбинацията от ярки оттенъци. Наситената разцветка на маслен крем върху повърхностите на кухненския остров координира с топлата охра върху стените на кухнята. Белият плот и кухненските шкафове контрастират меко на тъмнокафявите аксесоари в стаята. Основна фокусна точка в кухнята е разноцветната облицовка върху стените от керамични повърхности, които комбинират бежово, бяло и синьо.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, идеи за кухнята, кухненски остров

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg