фирми продукти
представяме
работа
 
16 есенни идеи за интериора - част 2

Есента е изпълнена с багри, които можете да "откраднете" за своите стаи, за да претворите плодородието на есенното очарование. Някои от тези идеи можете да ползвате по всяко време, за да подчертаете елегантността на интериора.

16 есенни идеи за интериора - част 1


9. Шарка от матрица

16 есенни идеи за интериора - 2

Предната част на скучните шкафове и гардероби можете да трансформирате в интересна част от визията на стаята. Изберете шарка, оразмерете я и я пуснете на части на принтер. Изрежете с ножици и оформете матрица, така че шарката да може да се оцвети с боя в желаната разцветка. Захванете върху повърхността на шкафа или гардероба матрицата и нанесете върху нея боята, за да оформите желаната шарка. Можете да комбинирате разцветки, които да са в контраст или да са със сходна интензивност на багрите.


10. Листо от клонки

16 есенни идеи за интериора - 2

Захванете с лепило или тел разноцветни есенни листа върху аксесоари, които сте закупили от магазин или които сте изработили. Можете да оформите листо от клонки като ги захванете с топъл силикон върху рамка от тел, която сте огънали във формата на дъбово листо. Акцентите върху основата подчертават текстурата й.


11. Кошница с изобилни пресни плодове

16 есенни идеи за интериора - 2

Изработете нестандартна кошница за празничната маса, която да оформите с жълъди. Съберете в гората достатъчно жълъди, цветни плодчета и листа, за да ги захванете върху повърхността на обикновена плетена кошница. Покрийте външната й част нагъсто с жълъди, а за спойка употребявайте топъл силикон. Трябва да ги захванете така, че повърхността на кошницата отдолу да не се вижда. Вътре в нея поставете съд с вода за зеленината и клончетата с горски плодове, а в горната част на кошницата аранжирайте празнична комбинация от пресни плодове, кратунки и орехи.


12. Ябълкови тежести

16 есенни идеи за интериора - 2

Освен малки тикви, за тежест можете да употребявате ябълки, които да завържете за дръжките с канап и да провесите в четирите ъгъла на екстериорната маса. Така тежестите ще държат покривката, за да не я размества вятърът, когато хапвате на открито в градината или терасата. След като употребите плодовете за практична цел, можете да хапнете ябълките или да ги сготвите.


13. Интересен полилей

16 есенни идеи за интериора - 2

Можете да окачите върху лампата или на полилея гирлянда от цветни листа и празнични панделки, които да аранжирате с няколко папие-маше кратунки. Захванете ги с топъл силикон и ги пуснете да висят от основата, но без да се опират о крушките, за да не се нагреят и възпламенят от високата температура. Можете да захванете върху гирляндата няколко жълъда.


14. Маса в много багри

16 есенни идеи за интериора - 2

Масичката за кафе във всекидневната можете да разнообразите с няколко парчета цветна тъкан, която сте изрязали на правоъгълници. Добре е тя да е със стъклена повърхност, за да може да притисне тъканта. Подберете разцветки, които да са тематични за цветния сезон. Изрежете парче едноцветна тъкан за подплата, с размерите на масата, така че да се вмести върху горната й част. Поставете цветните парчета тъкан върху подплатата и ги захванете с лепило за тъкани, с тъкан за апликации или с шевна машина. Нанесете върху повърхността на масата спрей лепило и захванете цветната покривчица. Отгоре поставете стъклената повърхност.


15. Тиквена подложка

16 есенни идеи за интериора - 2

Върху празничната маса можете да поставите тематична подредба в ярки багри на червено и оранжево. Върху посудата оформете подложка от малка тиква, върху която сте захванали с топъл силикон празнична панделка в шарките на цветните салфетки за хранене. Ярките карета са особено интересни за употреба и са забавна фокусна точка върху масата.


16. Цветна покривка

16 есенни идеи за интериора - 2

Обикновената покривка, цялостна или частична, за кухненската маса, можете да разчупите като визия с малко цветна тъкан или филц. Изрежете от тъканта парчета с формата на листа, жълъдчета и клонки, поставете ги върху повърхността на покривката и ги захванете с лепило за тъкани, с шевна машина или със самозалепваща се тъкан за апликации. Можете да оформите разнообразни шарки с формата на дъбови клонки, на цветни дървета, на тикви.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, декорации, есенни декорации

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg