фирми продукти
представяме
работа
 
Тенденции при многофункционалните мебели

Пространството е благословия – повечето от нас ще се съгласят с това твърдение. Особено ако живеете в малък апартамент в градска среда и ежедневно се ви се налага да търсите място на всяка нова вещ. Това в повечето случаи си е сериозно предизвикателство.  Всеизвестно е, че обзавеждането определя целия облик на едно помещение. Ако разположите всички необходими мебели на малко пространство, рискувате стаята на изглежда претрупана, а това води до едно постоянно чувство за бъркотия. Лесно е да се каже, че трябва да се разделите с всички излишни мебели, но какво става, ако няма такива?  Тук на помощ идва многофункционалното обзавеждане.

Многофункционалните мебели все повече навлизат и на нашия пазар. Вече не е нужно да правите компромис със стила и цветовете. Голямото разнообразие позволява да съчетаете новите си мебели с интериора, без да се налага да пребоядисвате, сменяте тапети и настилки и прочее.

Гъвкави и гениално замислени, тези системи превръщат дивана в удобна спалня, скриват леглото в гардероб, когато не се ползва или позволят да го използвате като работна маса през деня. Инвестирайки в такива мебели, Вие автоматично си осигурявате повече пространство, като в същото време подобрявате функционалността и стила в дома си. Тези интелигентни решения могат да променят начина Ви на живот.



Тенденции при многофункционалните мебели

Тази стая изглежда много просторна и дори и да Ви се струва, че нещо липсва, това не е така. Леглото е скрито зад средния панел на гардероба и може да бъде свалено само с едно движение. Вертикалното му съхранение освобождава значително пространство от помещението. Обзавеждането е подходящо за стая за гости.

Тенденции при многофункционалните мебели




Тенденции при многофункционалните мебели

С помощта на многофункционалните мебели лесно и удобно можете да интегрирате в хола си кът за спане. Диванът се превръща в легло само за един миг, като има място и за багаж. Тази комбинация е перфектно решение, ако очаквате гости, а няма къде да ги настаните.

Тенденции при многофункционалните мебели



Тенденции при многофункционалните мебели

Ако работите от дома си, а нямате свободна стая за офис, тази иновативна система е точно за Вас. Работна маса се превръща в  легло на две нива. Този модул ще Ви очарова и ако имате подрастващо дете, на което трябва да осигурите място за учене.

Тенденции при многофункционалните мебели


Повечето многофункционални мебели представляват еднокомпонентна система, което ги прави лесни за местене и трансформации. Изключително подходящи за апартаменти, тип студио, както и за хора, живеещи под наем. Една такава система може да замести няколко други обемисти мебела.

Иновациите в мебелния дизайн ни карат да не възприемаме липсата на място като сериозен недостатък, а дори напротив – понякога ограниченото пространство комбинира в себе си най-доброто от двете тенденции в обзавеждането – функционалност и стил.


Източник: interiorarcade.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, многофункционалните мебели, ограничено пространство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg