фирми продукти
представяме
работа
 
Гардеробите на известните

Прочутите звезди употребяват своите гардероби като убежище, в което могат да се потопят в блясък и в което съхраняват любимите си дрехи, обувки и аксесоари. Обикновено това са огромни помещения с много прозорци и огледала, с шкафове, в които са подредени всякакви облекла. Вижте някои от най-скришните кътчета в домовете на звездите.


Гардеробите на известните

* Гардеробът на Марая Кери е по дизайн на Марио Буатта и се намира в нейния апартамент в Манхатън. Той наподобява на просторен бутиков магазин с луксозни кремави багри, канапе и огромни огледала, много светлина и достатъчно пространство за дрехи и аксесоари. Те не са скрити зад вратички, а са на показ и са подредени по цвят и тип.


Гардеробите на известните

* Легендарният дизайнер Ралф Лорън е обзавел гардероба си в Бедфорд, Ню Йорк, с много вкус и блясък. Шкафовете са от махагон, с открити рафтове и вратички с огледала. Тези лукс детайли придават на стаята визия на английско имение. Стените на стаята са в ирландско зелено, а дългата пейка, която е тапицирана в кожа, може да се употребява за сядане, съхранение на вещи и обуване. Стаята не разполага с много естествена светлина, но е осветена от множество вградени лампи.


Гардеробите на известните

* Елтън Джон е прочут с разнообразието от очила, което притежава през кариерата си. Той събира своята колекция в помещение, което е изградено под скосения таван на покрива и което съдържа функционални рафтчета. Помещението е в къщата на певеца в Удсайд в Олд Уиндзор.


Гардеробите на известните

* Хотелиерът Стийв Уин, който притежава множество имоти в Лас Вегас, разчита на дизайнера Роджър Томас, за да обзаведе гардероба във вилата си в пустинния град. Неутралните разцветки на стаята имитират цвета на пясъка, който някога е бил основна част от областта, която днес е превърната в оазис. Стаята не е много просторна, но е обляна от светлината на вградените в тавана лампи.


Гардеробите на известните

* Актрисата Брук Шийлдс не разполага с огромна стая за своите дрехи и обувки в кокетната си къща, която се намира в Гринуич Вилидж. По стената са монтирани дървени системи от рафтчета, които обхващат стаята във височина. За да достигне до по-високите части на системата, тя може да ползва малката дървена стълба.


Гардеробите на известните

* Рекламният експерт Дони Дойч се доверява на архитекта Фредерик Шуорц и на дизайнера Ранди Кемпър, за да оформят визията на къщата му в Манхатън. Системата от рафтчета върху стената е семпла, но функционална за съхранение на вещите на Дойч. Пространството е обляно почти изцяло в бяло, което се подсилва като визия от светлината от прозореца. Пейката е изработена по проект и е тапицирана в наситена червена багра, която контрастира приятно на бялото по стените на помещението.


Гардеробите на известните

* Водещата Елън Дедженерис и нейната партньорка Порша ДеРоси съхраняват обувките си в стая, което е облицована почти изцяло в дървесина от орех. Ореховата дървесина е оцветена в много приятен за очите бежов оттенък с приглушен сивкав подтон. Семплата система от рафтове не скрива съдържанието, а го изкарва на показ, така че обувките се откриват за секунди.


Гардеробите на известните

* Покойната легенда на Холивуд, Елизабет Тейлър, е обзавела стаята за дрехи и обувки с невероятна визия. Стените са облицовани в коприна, включени са завески в меки багри, а до стената е поставено кресло с кокетно очарование. Огромен килим покрива настилката, като неговата пурпурна разцветка е координирала с невероятните очи на покойната актриса, с които тя е известна приживе.


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, гардероб, дрешник

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg