фирми продукти
представяме
работа
 
10 вази с форма на животни

Хората могат да бъдат много креативни в създаването на предмети и приспособления. В нашите домове има най-различни аксесоари, в които се отразява творчеството на човека от най-стари времена до наши дни. В това число включваме тапети, керамични изделия, различни произведения на изкуството, буркани, вази и много други. В тази статия, ние ще ви покажем няколко оригинални дизайна за вази, вдъхновени от различни животни.

Вази с форма на зебра и крава

10 вази с форма на животни
Един поглед върху тези сладки вази ще ви накара да се усмихнете. Освен че са сладки, те имат форма и щампи на животни, което ги прави да изглеждат много миловидни.

Вази с форма на жираф и хипопотам

10 вази с форма на животни
Добавете уникална нотка в центъра на вашата малка масичка, с тези вази с форма на жираф и хипопотам. Те са резултат на смели дизайнерски търсения в проектирането.

Ваза с форма на кит

10 вази с форма на животни
Въпреки че формата е ясна, тази ваза е наречена "Неозаглавен буркан за цветя". Тази уникална ваза с форма на кит се предлага в черно и бяло.

Ваза с форма на елен

10 вази с форма на животни
Вместо препариран елен, защо не използвате тази ваза с форма на елен? Освен че изглежда страхотно, този елен служи и като чудесна ваза за любимите ви цветя.

Ваза с форма на клюн

10 вази с форма на животни
Сферична ваза в бял цвят с отвор подобен на клюн, покрит с медно златист гланц. Дизайнът на тази ваза е вдъхновен от образа на гладно пиленце в кукувиче гнездо.

Ваза с форма на пингвин

10 вази с форма на животни
Ако искате още вази със сладки животинки, тези вази с форма на пингвин със сигурност ще бъдат добър избор. В тях могат да се сложат клонки черешов цвят, няколко маргаритки или друго цвете по ваше желание.

Ваза с форма на заек

10 вази с форма на животни
Вместо дълги уши поставeте цвете по ваш избор. Тази ваза се предлага в 7 прекрасни цвята: бяло, черно, жълто, розово, матово бяло, синьо и зелено.

Ваза с форма на мече

10 вази с форма на животни
Непоносимо сладка ваза, която със сигурност ще подслади интериора на вашата стая. Всяка ваза е малко по-различна от другата, и като че ли всяко мече има различна персоналност и характер.

Ваза с форма на кон

10 вази с форма на животни
Тази ваза ще придаде елегантност и класа на вашия дом. Вазата с форма на кон е не само много оригинална, но също така изглежда страхотно, особено ако поставите красиви цветя в нея.

Вази с форма на риба

10 вази с форма на животни
Тези средновековни вази ще стоят много добре в един ретро интериор. Изберете цвета, който ще пасне най-добре на вашия дом.


Източник: homedesignlover.com

 







Няма коментари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg