фирми продукти
представяме
работа
 
10 забавни аксесоара за дома

Нетрадиционното мислене е много важно в днешно време. А да можеш да оценяваш малките неща е дарба, която не всеки притежава. Малките забавни и оригинални аксесоари за интериора, могат да направят дома ви много по-приятно място за живеене. Ето няколко оригинални идеи, които може да използвате във вашия интериор.

Остроумен часовник

10 забавни аксесоара за дома
Наистина мотивиращ дизайн, за тези които винаги закъсняват за важни срещи. Цифрите са скупчени в единия ъгъл на часовника, а надписът от другата страна гласи: "Както и да е, и без това закъснявам!". Един наистина семпъл дизайн, но със силно послание. Този часовник е чудесна и интересна вещ, която със сигурност ще внесе настроение за вас и вашите гости.

Чиния за игра

10 забавни аксесоара за дома
Наистина ли да си играеш с храната е толкова лошо? Тези чинии подканват точно към това. Както децата, така и възрастните ще се забавляват много докато похапват от тях. Най-хубавото е, че може да експериментирате с различни храни, декорирайки забавните лица по чиниите.

Радиатор с форма на градинска врата

10 забавни аксесоара за дома
Не е ясно дали тази "врата" може да се отваря, но изглежда много автентична. Със сигурност този радиатор ще направи зимните дни по-приятни.

Възглавничка с форма на бисквитка

10 забавни аксесоара за дома
Тази възглавничка изглежда толкова истинска, че със сигурност ще ви се прииска да я опитате. Поставена на дивана възглавничката моментално ще преобрази вашата дневна и ще я направи много по-интересна.

Килим с оригинални дупки

10 забавни аксесоара за дома
Този чудесен килим ще се впише перфектно в интериора на дневна с модерен дизайн. В килима има четири дупки с форма на домашни чехли, а като аксесоар към килима вървят и самите чехли, които изглеждат доста удобни, между другото.

Спален комплект с послание

10 забавни аксесоара за дома
Необичаен спален комплект със стилизирана рисунка на мъж и жена. Едва ли този комплект е по-удобен от обикновените комплекти, но със сигурност е доста по-интересен и ще ви накара да се усмихнете.

Обърнат рафт за книги

10 забавни аксесоара за дома
Тайната на този рафт се крие в специалните еластични приспособления, които придържат книгите. Вашите гости ще бъдат очаровани и заинтригувани от този необичаен рафт.

Лампа с форма на чаша за вино

10 забавни аксесоара за дома
Наклонете бутилката към чашата така, сякаш наливате вино в нея, и ще включите тази уникална лампа. Лампата изгасва когато обърнете чашата с дъното нагоре. Един наистина забавен и елегантен аксесоар.

Закачалки с форма на четки

10 забавни аксесоара за дома
Ако имате стари четки със засъхнала по тях боя, може да ги превърнете в ефектни закачалки, като тези.

Еко стикер

10 забавни аксесоара за дома
Този стикер ще добави оригиналност в ъгъла на което и да е помещение. Посланието на стикера е свързано с еко идеята за алтернативни енергийни източници, а самият стикер изобразява хамстер, въртящ колело и по този начин генериращ електричество. Забавно нали?

Източник: freshome.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари, идеи за дома, обзавеждане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg