фирми продукти
представяме
работа
 
Цветът на интериора говори за характера - 1

Пребоядисването на вашия дом е лесен и евтин начин да създадете нов облик на пространството. Според психолозите, цветовете, които избирате за вашия интериор, говорят за вас и вашия характер много повече отколкото подозирате.

Син цвят

Цветът на интериора говори за характера - 1
Напомнящ за небето и водата, този цвят в интериора на дома, говори за един спокоен и уравновесен характер. Хората, които предпочитат този цвят са тихи и умиротворени личности.

Червен цвят

Цветът на интериора говори за характера - 1
От векове червеното е цветът на страстта. Затова ако получиш две дузини червени рози от някой специален човек, това означава: "Обичам те!". Хората, които избират червения цвят за интериора на своя дом са отворени към външния свят, по принцип са оптимистично настроени и влагат страст във всичките си начинания.

Зелено

Цветът на интериора говори за характера - 1
Зеленият цвят засилва чувството за хармония в нашия дом. Зеленият интериор е присъщ за изключително балансирани и културни хора.

Жълти нюанси

Цветът на интериора говори за характера - 1
Наистина е клише, че жълтото е слънчев цвят и че хората, които избират този цвят са със слънчев характер. Те са много повече от това. Хората които използват жълтия цвят за интериора на своя дом са интелигентни и авантюристично настроени и ценят много своята свобода.

Лилаво

Цветът на интериора говори за характера - 1
Цветът на лавандулата, патладжана, сливите и кралете. Комбинацията от синьо и червено добавя известно количество драматизъм и стил във всеки интериор. Любителите на лилавото са драматични, артистични и нестандартни личности.

Черен интериор

Цветът на интериора говори за характера - 1
Известен със своята класа и сексапил, черният цвят е най-добре да се използва в малки количества в интериора на дома, защото в противен случай, неговата силна енергия ще завладее цялото пространство. Тези които обичат черния цвят в интериора имат склонност към потайност и по принцип не обичат да споделят това което мислят.

Бяло

Цветът на интериора говори за характера - 1
Хората, които избират да бъдат заобиколени от интериор в бяло вярват че фразата "чист като сняг" не е просто клише. Те харесват семплите неща и гледат на света през невинните очи на младостта.

Източник: www.ehow.co.uk







Няма коментари


ключови думи
интериор, цветове в интериора, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg