фирми продукти
представяме
работа
 
Нов облик на дивана с малко средства

Нов облик на дивана с малко средства 

Ако старият Ви диван изглежда износен, но пък все още е здрав, а в момента не можете да си позволите нов, не се отчайвайте. С малки поправки и почти без пари, канапето Ви ще заживее нов живот.


Ако сте решили да претапицирате дивана си, помислете добре дали си заслужава инвестицията. Понякога тази услуга ще Ви струва по-скъпо от закупуването на нов диван. Ако все пак конструкцията на канапето е солидна и здрава, и то се вписва идеално на стила в дома Ви, има начин как да го обновите и освежите без да влагате голяма сума пари. Единият вариант е да закупите готова кувертюра или пък да си направите сами такава по Ваш вкус.


   
Нов облик на дивана с малко средства

Най-лесният начин за постигане нов облик на дивана са готовите кувертюри. На пазара се предлага голямо разнообразие от цветове и десени. Недостатък е, че не могат да се намерят за всички размери.



Нов облик на дивана с малко средства   

Калъфите за диван са най-евтиният начин да се сдобиете с нова мека мебел, а огромният плюс е, че можете да си ги направите и сами. Купете необходимото количество плат и ушийте калъфа по точните размери. За да можете лесно да го сваляте и перете, в подгъвите по краищата зашийте ластик.



Нов облик на дивана с малко средства   

Ако не можете да намерите подходяща кувертюра или калъф, използвайте възглавнички или покривало, с които да прикриете следите от износване и захабяване. Ето няколко идеи:
   
Нов облик на дивана с малко средства

* стратегически поставените големи възглавници могат да прикрият занемарените и износени области по дивана. А освен всичко предлагат удобство и комфорт на седящия.
   

Нов облик на дивана с малко средства


* Покривалото за диван е чудесен начин за поддръжка на дамаската. Настройте се обаче за всекидневно гладене.

Нов облик на дивана с малко средства   

* Използвайте стара олекотена завивка или меко одеяло, с които да покриете само площта за сядане, без подлакътниците. Отново е нужно редовно гладене.


Няколко съвета:

* Временното "преобличане" на дивана винаги изглежда небрежно. Няма как всекидневната Ви да има изискан и елегантен вид, докато не го претапицирате или замените с нов.

* Ако имате домашни любимци, дръжте ги настрана от дивана или се стремете да бъде покрит през повечето време.


Източник: wikihow.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, диван, нов диван

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg