фирми продукти
представяме
работа
 
Дървена скандинавска закачалка от пръти

Дървена скандинавска закачалка от пръти

Ако обичате идеите, за които се употребяват натурални елементи, това е нещо, което вероятно ще Ви хареса. Можете да изработите тази скандинавска закачалка от дървесина за къщата или вилата си, особено ако обзавеждате в рустикален стил. Необходими са Ви подръчни материали, не е необходимо да сте опитни занаятчии, за да изработите закачалката, а за елементи можете да употребите обикновени дървени пръти.

Дървена скандинавска закачалка от пръти

Необходими материали:

* три дървени пръта с височина 180- 186 см, с изгладени повърхности, които са обработени с шкурка, но можете да употребите тънки клончета с кора
* 16 винтчета за дървесина
* здрав канап
* отвертка
* трионче
* метални куки

Дървена скандинавска закачалка от пръти

Дървена скандинавска закачалка от пръти

Инструкции:

1. Срежете с трион дървените пръти на еднаква дължина, изшкурете повърхностите им и ги избършете с парцал. Ако искате да нанесете оцветител, лак или боя, използвайте четка и оставете да изсъхне добре. Срежете с трион долния край на прътите така, че да ги скосите. Това ще позволи основата да стои изправена върху трите подпорки.

2. Задръжте изправени трите елемента и разпределете всеки от тях настрани, така както бихте желали да застане основата. Завъртете настрани прътовете, така че повърхностите им да се допират. Захванете ги с винтчета, на 50 сантиметра от върха. Добре е разстоянието между долната част на трите елемента да е 50- 60 сантиметра.

Дървена скандинавска закачалка от пръти

3. В горната част на основата, за да скриете винтчетата, завържете няколко намотки канап или тънко нарязани ивички цветна тъкан. Те не само скриват сглобките, но и задържат конструкцията по-стабилно. Освен това са интересен цветен акцент.

Дървена скандинавска закачалка от пръти

4. Монтирайте металните кукички за окачване върху основата и на желаната височина. Можете да включите цветни ивици тъкан, които да увиете около частите на закачалката, а можете  да захванете метални кукички от вътрешната част. Поставете дървената закачалка в антрето или в коридора на своя дом.

Дървена скандинавска закачалка от пръти


Източник: emmas.blogg.se







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, закачалка, дървена закачалка

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg