фирми продукти
представяме
работа
 
8 интересни "слонски" аксесоара за дома

Слонската визия е сред любимите на дизайнерите. Смята се, че слончетата в дома носят късмет. Огромното животно е символ на достойнство, щастие, гордост в много култури. Особено желана е слонската визия от децата, които обожават големите му уши и дълъг хобот. Ако и Вие харесвате слончетата, може би ще харесате някои от аксесоарите за дома с формата на животинката.


1. Слонска лампа

8 интересни

8 интересни

Семплата лампа работи с не много мощна крушка, до 60 вата. Копчето за включване е поставено върху дължината на кабела, която е повече от метър. Основата на лампата е изработена от синтетична смола и е боядисана ръчно в меки багри на кафяво и зелено. Тя е част от весел комплект за детска стая със слонски шарки.


2. Слонска поставка за бижута и пръстени

8 интересни

Металната поставка с форма на слонче може да се държи до мивката или в спалнята, за да съхранява пръстени и бижута, докато се къпете или перете. Размерите й са 7.5 х 5 сантиметра, а височината й е 8 сантиметра. Фигурката е с вдигнато хоботче, на което могат да се нанизват бижутата.


3. Слонска лампа за етерично масло


8 интересни

Компактната лампа за етерични масла е от керамика в тъмна разцветка на кафяво. Тя е с формата на слонче, на чието хоботче е окачена поставката за етерично масло. В долната част има поставка за чаена свещ, която загрява сместа и отделя аромат. Размерите на керамичната фигурка са 13 х 6 х 16 сантиметра.


4. Керамичен чайник


8 интересни

Повдигнатото хоботче е символ на радост, затова този чайник е с формата на слонче в тази позиция на хоботчето. То се употребява за чучурче на чайника, а в горната част на животинката са захванати дръжки и има отвор с капак от керамика. Керамичната повърхност контрастира на ратановата дръжка за повече очарование с азиатски привкус и чар.


5. Слонска масичка

8 интересни

Луксозната масичка е много подходяща за помещения в колониален стил. Тя е изработена в такава форма, че наподобява на обзавеждане от дворец на индийски махараджа. Масичката е изработена от синтетична смола и тежи 6 килограма. Детайлната текстура е много прецизна, в разцветки на кафяво, бяло и бежово. Масичката може да се употребява като странична мебел, масичка за кафе, табуретка. Размерите й са 50 х 24 сантиметра, а височината й е 38 сантиметра.


6. Слонски кош за пране от ратан


8 интересни

Плетеният кош за мръсно пране е със стандартна форма, но върху предната му повърхност е оформена слонска глава с уши, очи и хоботче. Кошът се затваря с капаче и е перфектен за детската стая или пералното помещение. Ръчно изработената повърхност е подплатена от вътрешната част. Размерите на ратановата мебел са 55 х 35 сантиметра, височина и широчина.


7. Слонска поставка за бутилки с вино

8 интересни

Забавна фигурка на слонче, което е легнало по гръб на повърхността. То сякаш си играе с поставената от Вас бутилка вино, като я хваща здраво с четирите си крака. Изработена е от синтетична смола и може да се употребява за разнообразни по форма и размери бутилки и за различни напитки. Размерите на стилната поставка са 28 х 16 сантиметра, а височината й е 16 сантиметра.


8. Слонски гумен накрайник за вана


8 интересни

Забавен гумен накрайник за крана в банята, който наподобява глава на слон. То защитава децата от удар в металните части и разплисква водата за повече пяна във ваната. Във вътрешността на поставката можете да поставите пяна за вана.


Източник: gadgetsharp.com







28 юни 2015 11:31 | не продаваме тези аксесоари
От: comfort.bg
Не продаваме продуктите, описани в тази статия. Цената им можете да намерите в чуждия сайт, даден като източник в края на статията.
27 юни 2015 16:30 | slonski kosh za prane
От: Angelina
kakva e cenata ?
12 декември 2012 15:56 | Слонски кош за пране от ратан
От: Цветанка Врескова
Уникален кош, който може да се ползва универсално, а не само за пране.
1 ]
3 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg