фирми продукти
представяме
работа
 
Маса за пикник у дома

Маса за пикник у дома

Топлото време ни кара да мечтаем за излизане сред природата и среща с приятели на пикник. Ако не разполагате с градина, живеете в квартал, заобиколен от бетон и около вас няма паркове, не се отчайвате. Мечтата за допир до природата никога не е била толкова близо. Благодарение на находчивите умове и креативността на дизайнерите, нищо вече не е невъзможно. Поканете природата в трапезарията си с масата  PicNYC.

PicNYC масата е уникална с това, че отгоре е покрита с трева. Представена е за първи път през 2011 година от Haiko Cornelissen, който дълги години е живял в малък апартамент в Париж.

Масата е изработена от лек алуминий. Дълбочината на плота позволява по повърхността й да се засадят трева, билки и други нискорастящи растения. Може дори да се добавят камъчета или други дребни аксесоари за постигане на ефект дзен градина. Най-отдолу е направен един слой само с камъчета, върху него почва и накрая внимателно са наредени чимове. Последните се поливат ръчно, като водата се оттича по камъчетата. Необходимо е редовно подрязване на тревата, за да не става прекалено висока. Растенията, които можете да засадите върху масата, зависят до голяма степен от количеството слънчева светлина, честотата на напояването и климата в помещението. Ако вече сте любопитни как изглежда тази маса, хвърлете по един поглед върху следващите снимки.


Маса за пикник у дома

На пръв поглед масата веднага впечатлява безспорно с креативната идея за съчетание между природата и хармонията в дома. 

 
Маса за пикник у дома

Доброто състояние на почвата и свежият вид на тревата са резултат от добрата поддръжка. Необходимо е редовно подрязване на тревата или пък покриване на повърхността с тревни чимове.


Маса за пикник у дома
 
С тази маса никога повече няма да се притеснявате, ако разлеете чаша вино върху нея. Почвата веднага ще абсорбира разлятото количество течност.


Маса за пикник у дома
 
Макар че масата е изработена от мека алуминиева сплав, плотът и краката й са достатъчно стабилни и могат да поемат тежестта на почвата и камъчетата.
 

Маса за пикник у дома

Подложките за чаши не трябва да се пренебрегват дори и върху PicNYC масата. Но не защото рискувате чашата да остави петно по повърхността й, а за да стои по-стабилно благодарение на гладката повърхност на подложката.


Маса за пикник у дома
 
Кой е казал, че официалната вечеря трябва да се сервира върху бяла покривка? Усетете полъха на природата и поканете гостите си върху една естествена покривка от цветя и билки.


Маса за пикник у дома
 
PicNYC масата върви в комплект с две дървени пейки, които допълнително засилват усещането за хранене сред природата. Направете вкусна вечеря и поканете приятелите си. Те със сигурност ще бъдат очаровани.
 
Маса за пикник у дома


Източник: homedesignlover.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, маса, идеи за градината

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg