фирми продукти
представяме
работа
 
Бързи щампи за завесата за баня

Не е нужно да сменяте старата завеса за баня, ако повърхността й не е повредена. Тя може да се трансформира в чудесна основа за ненатрапчивите щампи, които можете да изработите без пари, от обикновени листа. Ако пък старата завеса е повредена и трябва да я изхвърлите, можете да купите не много скъпа нова завеса за баня и да я оформите по свое желание с разнообразни по размер и форма листа и малко боя за тъкани в неутрални разцветки.

 Бързи щампи за завесата за баня

Какво Ви е необходимо: нетоксична боя за тъкани; малък валяк за боя или четка за боя; листа с различни размери и форми, те не трябва да са сухи; стара или нова завеса без щампи, дюс.

Как да я направите:


1. Можете да решите предварително как да разпределите шарките върху повърхността на завесата за баня или да действате спонтанно. Ако търсите някаква симетрия и повтаряемост, подредете листата предварително върху завесата и ги застопорете с нещо, за да не се местят.

2. Нанесете малко от боята в желана разцветка върху листо с четка или с валяк, а вените можете да оформите с по-тъмна разцветка боя и четка. Без да чакате боята да съхне поставете листото с боядисаната част надолу върху повърхността на завесата за баня. Поставете парче хартия, за да не изцапате ръцете си и притиснете добре щампата с ръка или с валяк, за да се оформи шарката.

Бързи щампи за завесата за баня

3. Изчакайте боята да изсъхне според опаковката и окачете завесата за баня. Перете я и я почиствайте спрямо характеристиките на тъканта и на използваните бои. Можете да комбинирате шарките с други щампи по Ваш избор или да рисувате върху така оформените шарки, за да превърнете завесата за баня в част от разцветките в стаята. Вие избирате колко нагъсто да са щампите и как да са разположени, а ако щамповате несиметрично, се оформят по-натурални шарки, които изглеждат като част от тъканта.

Бързи щампи за завесата за баня


Източник: naturalhomeandgarden.com







Няма коментари


ключови думи
завеса за баня, идеи за дома, декорация за баня

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg