фирми продукти
представяме
работа
 
12 легла с уникален дизайн - 2

Предлагаме Ви една колекция от 12 уникални, стилни и впечатляващи легла, които ще добавят красота, елегантност и удобство във Вашата спалня.

12 легла с уникален дизайн - 1

 
7. Легло с рокля

12 легла с уникален дизайн - 2     

Това впечатляващо и естетически издържано легло може да се види в хотел в Милано, който е построен във възстановената миланска гара от 19 век. Хотелът е собственост на италианския моден гигант Moschino, който е известен със страстта си към лукса. Леглото е "облечено" в изключително елегантна рокля, която е доказателство за изтънчен вкус, а и се вписва идеално в стандарта на хотела.


8. Футуристично легло


12 легла с уникален дизайн - 2
     
Това свръхлуксозно и авангардно легло е дело на френските дизайнери Mork and Mindy. Леглото е с формата на хамак, оборудвано е със седем LED лампи, светещи в ярки цветове, телефон, система за домашен театър и телевизор. Благодарение на вградената чупеща се рамка, която позволява да нагласяте матрака така, както Ви е удобно, леглото осигурява максимум комфорт и пълен релакс след изморителния ден в офиса.


9. Легло, спестяващо място


12 легла с уникален дизайн - 2     

12 легла с уникален дизайн - 2     

Ето едно решение за малките апартаменти и едно прекрасно съчетание на удобство и перфектна визия. През деня леглото стои дискретно прибрано, точно под тавана на помещението, а вечер имате удобна спалня само с едно движение. Вече няма нужда да местите тежки мебели. Леглото се движи само по странични релси.


10. Геймърско легло
     
12 легла с уникален дизайн - 2

Мечтата на всеки геймър е това лъскаво и стилно легло. Регулируемият 3D матрак осигурява максимален комфорт на тялото. В леглото са вградени две напълно скрити колони и усилвател 250 вата. Не е забравен и iPad-ът, има две поставки за него. Без съмнение това е мечтата на всеки компютърен маниак.


11. Плаващо легло


12 легла с уникален дизайн - 2     

Тази екстравагантна мебел е дело на холандския архитект Janjaap Ruijssenaar. Плаващото легло стои на 40 см височина над земята, благодарение на създаденото магнитно поле. В леглото и в пода са вградени взаимно отблъскващи се магнити, които карат леглото да "виси" във въздуха. Това е и първата в света мебел, която не е подвластна на гравитацията. Леглото издържа на тежест до 900 кг.


12. Високотехнологично легло
     
12 легла с уникален дизайн - 2
     
12 легла с уникален дизайн - 2

Високите технологии срещат лукса в това уникално легло, дело на италианския дизайнер Edoardo Carlino. Леглото е оборудвано с пълна мултимедийна система, компютър, система за домашно кино и театър, конзола игра, DVD плейър, екран за прожектиране и вградено осветление. 


Източник: smashinglists.com







Няма коментари


ключови думи
легло, идеи за дома, дизайнерски легла

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg