фирми продукти
представяме
работа
 
4 идеи със стари куфари

Не изхвърляйте старите куфари, а ги употребете в дома си. Ако са здрави и неповредени, макар и изхабени, те могат да се използват вместо масичка за кафе, за странична масичка или за домашния любимец. Така не само ще вкарате в употреба старите аксесоари, но и ще спестите средства за нова мебел.


1. Странични масички

4 идеи със стари куфари

Използвайте два или три различни по размер стари куфара, за да обособите масичка за кафе или странична масичка, която можете да ползвате в спалнята или всекидневната стая. Добре е куфарите да са с твърди повърхности, но ако са с меки, можете да монтирате от вътрешната им част шперплат, за да обособите опора на куфара. Изберете къде искате да стои масичката и подредете куфарите по размер, като най-отдолу поставете най-големия. Можете да ги оставите така или да ги захванете с лепило или болтове, за да не се разместват. Можете да поставите частите в центъра или да оформите едната страна вертикално.

4 идеи със стари куфари

Ако имате стара масичка в коридора, но повърхността й е повредена, можете да я замените със стар куфар. Ако повърхностите на куфара са меки, можете да монтирате от вътрешната част шперплат. Основната част на масичката може да се употребява не само за поставяне на предмети, но и като шкаф за съхранение на някакви вещи, тъй като можете да използвате вътрешната част на куфара.

4 идеи със стари куфари


2. Мебел за домашния любимец

4 идеи със стари куфари

Не е нужно да давате сума ти пари за купешко легълце за котката или кучето, можете да изработите кътче за дрямка от стар куфар. Демонтирайте горната част и поставете във вътрешността на основата възглавница, която сте ушили по размер, за да пасне във вътрешното пространство на легълцето. Най-добре я ушийте от цветна материя и я комбинирайте с цип, за да можете да я изпразвате и изпирате редовно. За пълнеж можете да ползвате парчета тъкан. Вижте един проект за котешко и кучешко легълце.


3. Мебел за сядане

4 идеи със стари куфари

Ако разполагате със стар куфар с твърди повърхности, можете да го трансформирате в мебел за сядане. Поставете във вътрешността възглавници с пълнеж за седалка и облегалка. Можете да демонтирате горната част и да употребявате само долната, а можете и да добавите метални елементи за опора на стола. Поставете мебела върху настилката или монтирайте крака в долната му част с метални елементи. Вижте един проект за мебел от куфар.


4.
Шкафче за баня

4 идеи със стари куфари

Малките стари куфари можете да употребявате като шкафче за баня върху стена. Монтирайте го с метални елементи над мивката, а върху повърхността му можете да поставите огледало. Вътре в куфара можете да поставите рафтчета, на които да съхранявате част от вещите в стаята. Вижте проект за шкаф за баня.

4 идеи със стари куфари

Срежете куфара вертикално наполовина и монтирайте частите върху стените с метални елементи от вътрешната част. Добре е преди да окачите рафтчетата да захванете двете части. Можете да включите цветна хартия или малко боя в ярки разцветки, за да оформите зоната с повече багри.


Източник: naturalhomeandgarden.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, мебели, обзавеждане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg