фирми продукти
представяме
работа
 
Забавни аксесоари за баня

За едни банята е място за отмора, за други тя е необходимо зло. Независимо дали обичате да се къпете или не, предложените по-долу аксесоари ще превърнат престоя в банята в забавно  изживяване.


1. Весел диспенсер за душ гел

Забавни аксесоари за баня    

Един лесен начин на накарате детето си да заобича къпането е този диспенсер за душ гел във формата на човешки нос. Просто натиснете едната ноздра и изчакайте зеленият гел, който е включен в комплекта, да потече от нея.


2. Водоустойчив бележник

Забавни аксесоари за баня    

Представете си, че докато сте под душа Ви дойде страхотна идея и няма къде да я запишете. В този случай на помощ Ви идва водоустойчивият бележник. Бележникът включва 40 перфорирани листа, лесен е за монтиране (лепи се върху плочките) и можете дори да го вземете с Вас, когато заминавате на почивка.


3. LED осветление за душа
   
Забавни аксесоари за баня

Тази LED светлина променя цветя си в червено или синьо в зависимост от температурата на водата. С пускането на душа, светодиодът излъчва синя светлина, което идва да покаже, че водата е студена. При затоплянето на водата до 30 градуса, светлината вече е в червен цвят т.е. можете смело да скачате под душа.


4. Поставка за тоалетна хартия с гнездо за iPOD

Забавни аксесоари за баня    

iPOD-ът дотолкова властно навлезе в ежедневието ни, че дори и такова място за усамотение като тоалетната вече не може да мине без него. Поставката за тоалетна хартия с гнездо за iPOD е влагоустойчива и има дори зарядно. Една чудесна алтернатива на безумно скъпите тоалетни чинии, които възпроизвеждат MP3 формат.


5. Гъба за тяло с форма на микрофон

Забавни аксесоари за баня    

Ако обичате да пеете по душа, то тази гъба за тяло с формата на микрофон е точно за Вас. Изработена е от висококачествен материал. След ексфолиране на  тялото си, можете да започнете да пеете с пълно гърло.


6. Нагревател за седалката на тоалетната чиния

Забавни аксесоари за баня    

С този аксесоар никога повече няма да сядате на студена тоалетна чиния. Нагревателят е енергоспестяващ и спокойно можете да го оставите цял ден включен, за да се възползвате от това удобство още с влизането вкъщи.


7. Диспенсер за паста за зъби

Забавни аксесоари за баня    

Единственото му предимство е, че винаги знаете къде точно се намира пастата Ви за зъби. Изстискването на нужното количество паста става чрез бутон на самата джаджа.


8. Закачлива хавлия

Забавни аксесоари за баня    

Ако винаги се чудите с кой край на хавлиената кърпа сте подсушили лицето си след последното къпане, то тази хавлия е точно за Вас. Разделена на две части, всяка от които е надписана със закачливите думички face (лице)  и butt (задни части).

Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари, аксесоари за баня, баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg