фирми продукти
представяме
работа
 
Необичайни кухненски мерителни прибори

Необичайни кухненски мерителни прибори

Скучните прибори за дозиране на продуктите за готвене могат да се окажат не толкова скучни. В тези джаджи са комбинирани изобретателност и функция, за да се оформят прибори за кухнята, които няма да искате да скриете в кухненския шкаф, тъй като са достатъчно интересни, за да се използват за акценти върху рафтчетата. Някои от тях могат да се използват за почти всякакви продукти, а други са само за конкретни ястия.


1. Кръгче за спагети

Необичайни кухненски мерителни прибори

Компактен и практичен способ да измерите колко точно спагети са необходими за ястието, като отчетете порциите. Можете да нагласите кръгчето на от една до четири порциона, чрез лесното за употреба връхче встрани, което може да се мести спрямо различните порции.

Необичайни кухненски мерителни прибори

Тази кухненска джаджа е сходна като функция, но разполага с отвори за всяка порция. Тя наподобява по форма на бокс за бой и може да определи колко количество спагети са необходими за порция, в зависимост от броя и възрастта.


2. Комплект от пет мерителни лъжички за кухнята

Необичайни кухненски мерителни прибори

Комплектът съдържа пет мерителни лъжички от неръждаема стомана, всяка с две страни. Магнитите в центъра на лъжичките позволяват да ги съхранявате една върху друга, за да са достъпни, когато Ви трябват в кухнята. Те са достатъчно тесни, за да можете да бръкнете в почти всякакви размери бурканчета и кутийки, могат да се употребяват за твърди и течни продукти. Плоската база на приборите дава възможност да ги поставяте върху повърхностите със съдържание в тях.


3. Мерителни лъжици в саксия поставка

Необичайни кухненски мерителни прибори

Забравете за скучните поставки за лъжици. Този цветен комплект е невероятен акцент за кухнята и може да се държи върху рафтчето или на кухненския плот. Поставката наподобява саксия, в която са ‘засадени’ четири различни по размер и доза лъжички, всяка с различна разцветка. Те пасват в отворите на основата и се захващат с две странични издатинки.


4. Чашки с формата на шише

Необичайни кухненски мерителни прибори

Тази бутилка може да се постави навсякъде в кухнята и е сякаш обикновено шише за мляко. Тя се състои от няколко чашки за продукти с различна вместимост, всяка с различна разцветка във вътрешността. Най-голямата отмерва цяла доза, а другите са част от чаша. Най-горната чашка е оформена като гърло на бутилката с капачка и е ¼ чашка доза. Цялата керамична бутилка е с височина 21 сантиметра и широчина 8 сантиметра. Частите на комплекта могат да се съхраняват отделно, но не изглеждат толкова нестандартно.


5. Меки чашки

Необичайни кухненски мерителни прибори

Меките чашки за дозиране на кухненските съставки позволяват да прехвърляте съставките в тенджерата или в кухненска купа за разбъркване. Те могат да се използват в съдомиялната и в микровълновата, устойчиви са на високи температури, до 254°C. С тези чашки с вместимост 1, 2 и 4 чаши няма да се налага да почиствате разлетите течности из целия кухненски плот. Те са с гладка текстура отвътре и грапава текстура отвън, с три дози.


6. Джаджа за дозиране с въртяща се капачка

Необичайни кухненски мерителни прибори

Тази бутилка за дозиране на подправки разполага с въртяща се капачка, която може да се настройва за конкретни дози. С нея няма да разливате течните подправки и ще овкусявате ястията без мерителни лъжички, които трябва да миете след употреба. Дозите са три – четвърт, половин и цяла чаена лъжица. Дозата се измерва, системата се заключва и съдържанието се изсипва.


7. Лъжица на степени

Необичайни кухненски мерителни прибори

Тази дозираща лъжица може да се използва за няколко степени – половин или четвърт чаша, както и много други. Дозирането се отчита с бутонче върху дръжката, което измества вътрешната повърхност на лъжицата нагоре и надолу. Можете да използвате разнообразие на дози само с едни движение и да дозирате течни и твърди съставки.


8. Лъжици за кухнята

Необичайни кухненски мерителни прибори

Трите кухненски лъжици са с различна вместимост и могат да променят дозите с натискане на бутонче върху дръжката. Когато искате да дозирате някаква съставка, само трябва да погледнете върху дръжката и да изместите подвижната част до различните дози. Най-голямата лъжица отчита части от чаша, средната отчита части от супена лъжица, а най-малката отчита части от чаена лъжица.


Източник: designswan.com







Няма коментари


ключови думи
кухненски прибори, мерителни прибори, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg