фирми продукти
представяме
работа
 
Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Ако пиете редовно лимонада, която предпочитате да си правите сами от истински цитруси, вероятно сте наясно колко важни са приспособленията, които се използват в кухнята. С тях можете да обработите няколко плода за минутки и да се наслаждавате на напитката на терасата или верандата си. Вижте няколко различни като способ сокоизстисквачки за цитруси за Вашата кухня.

 Иновативни сокоизстисквачки за цитрус


1. Спираловидна изстисквачка


 Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Тази метална джаджа можете да поставите във вътрешността на всякакви цитруси. Стиснете силно и от отворите ще потече сок, който можете да използвате директно в храна или напитки.


2. Двойна изстисквачка

 Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Изработената от неръждаема стомана сокоизстисквачка е с форма, която дава възможност да изцеждате директно плодовете с ръце. Поставете двете парчета, стиснете и извъртете настрани, за да изцедите течността от плодовете.


3. Уред с цедка

 Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

С едната ръка дръжте приспособлението, а с другата завъртайте парчето цитрус. Сокът потича в гумената основа на цедката и не позволява на едри парчета от цитруса да попаднат в сока. Ергономичната дръжка не се плъзга и осигурява здрав захват по време на употреба. Може да се мие в съдомиялна машина.


4. Мека изстисквачка

 Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Поставете срязаните парчета цитрус в широката основа на приспособлението, завинтете издължената фуния и стиснете. Меката основа дава възможност да стискате цитрусите, за да изкарате сока. Течността се стича през тесния отвор на фунията и се използва директно върху храна и напитки, а едрите части се задържат във вътрешността.


5. Гумена изстисквачка

Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Поставете във вътрешността на гумената основа парче цитрус и стиснете. Течността ще излезе през малък отвор в долната част, който може да се запуши с прикрепена тапа. Тъй като семената и едрите остатъци се задържат във вътрешността, уредът може да се използва направо над чаша или храна. произведен е в Испания и може да се поставя в съдомиялна, а за съхранение на парчетата цитрус можете да го държите в хладилника.


6. Преса за цитруси

Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

С пресата изстискването на сока от цитруси е много бързо и лесно. Поставете срязаните парчета в основата на пресата и стиснете двете дръжки. Сокоизстисквачката е с механизъм зъбчато колело, който редуцира необходимост от силен натиск, за да се изстиска сока. Вътрешността на уреда задържа пулпата, а течността се излива през малък отвор. Пресата е обагрена с ярки тонове и може да се мие в съдомиялна.



7. Модерна цитрус изстисквачка

Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Металната основа на уреда е изработена от алуминий и е с модерна форма и размери 13 х 32 сантиметра. В горната част на уреда има метална грапава повърхност, върху която се поставят парчетата, а течността се стича надолу по основата и може да се използва директно в чаша за напитки или върху храна. Даже да не се използва по предназначение уредът е ефектен в интериора на кухнята.


8. Изстисквачка птичка


Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Металната основа на пресата е с форма на птица. В долната й част се поставят парчетата, а с горната се прилага натиск, за да се изстиска течността от цитруси. Тя излиза през отвор с чучур в предната част на приспособлението и затова може да се използва директно върху храна. Пресата е изработена от неръждаема стомана и може да се мие в съдомиялна. Можете да закупите няколко птици и да ги поставите на масата за хранене в комплект, за да може всеки индивид да си постави киселата течност в желаното количество според различните вкусове и предпочитания.


9. Керамична формичка

Иновативни сокоизстисквачки за цитрус

Семплата форма на керамичната формичка е удобна за употреба. Релефната повърхност изстисква течността от парчетата, която се събира в основата и може да се процеди през малък отвор чучур. Можете да си изстискате толкова течност, колкото искате да поставите в ястието или напитката, а остатъкът да съхраните вътре във формичката.


Източник: designswan.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, сокоизстисквачки, оригинални сокоизстисквачки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg