фирми продукти
представяме
работа
 
Всекидневна в жълто

Цветът на стените във всекидневната е може би най-важното цветово решение в дома Ви. Там прекарвате най-голяма част от времето си и е важно да се чувствате спокойствие и наслада, лъхащи от стените. Жълтият цвят е чудесен избор за хола – той ще озари помещението и ще покани слънцето вътре. Едновременно с това е съвместим с всички други цветови гами.

Жълто за настроение

Всекидневна в жълто    

Жълтият цвят има стимулиращ ефект и създава настроение. Изключително подходящ за онова кътче от всекидневната, което е определено за игра или просто за отдих. Ако жълтото Ви идва прекалено наситено и натрапващо, заложете на няколко жълти щрихи по старата библиотека например.

Залез у дома

Всекидневна в жълто

Комбинирано с черно, жълтото добива един драматичен облик, който няма да остане незабелязан от гостите в дома Ви. Тук яркожълтата стена е подчертана от черни аксесоари, за да се постигне ефектът „уау“.

С цвят на горчица

Всекидневна в жълто

Жълтеникаво-кафявото се съчетава много добре с повечето студени цветове. За да избягате от твърде скучната и еднообразна цветова гама, добавете няколко ефектни аксесоара като например цветни фигурални възглавнички или интересни лампи. 

Едно нежно докосване

Всекидневна в жълто

Жълтият цвят може да се използва и като акцент в стая, боядисана с неутрални цветове. Тук виждаме една естествена хармония, постигната с помощта на меки нюанси, бледожълти акценти и деликатни бели щрихи. Резултатът е бликащо от цялата стая спокойствие.

Кънтри стил

Всекидневна в жълто

За да постигнете едновременно модерен, но и уютен кънтри стил в дома си, няма да сбъркате, ако заложите на светложълтите нюанси и естествените цветове. Рустикалните мебели ще изпъкват на фона на тази обстановка и ще направят интериора неповторим. 

Ретро стая


Всекидневна в жълто

Ако сте фенове на 50-те и 60-те години на 20-ти век и по-конкретно на интериорния дизайн и мебелите по онова време, то жълтият цвят е точно за Вас. Охрата е широко използвана в обзавеждането през този период, поради което създаването на ретро стая не може да мине без този нюанс.

Акцент в жълто

Всекидневна в жълто

Сещате ли се за нещо по-стилно от жълтеникаво-кафяв диван в решена изцяло в бяло и сиво стая? Този дизайнерски похват е широко използван в наши дни и доказва, че семплото обзавеждане понякога е по-въздействащо от щедрата употреба на мебел.

Сиво и малко жълто

Всекидневна в жълто

Създайте една съвременна атмосфера чрез комбинация от боядисани в различни нюанси на сивото стени. Тъмните тонове на този цвят създават дълбочина и ангажират вниманието. Подходящо избран тапет, като показания тук, който да служи за акцент върху едната страна, ще допринесе за очарователния вид на помещението. Добавете няколко ярки аксесоара за завършек. 

Спокойствие във всекидневната


Всекидневна в жълто

Бледожълтите слънца по тапицерията на мебелите в комбинация с ленените щори и пясъчния цвят на паркета ще създаде илюзията, че се намирате в къща на плажа.

Романтика в жълто

Всекидневна в жълто

За да присъства романтиката в спалнята не е задължително да се придържате към белия цвят – защо не боядисате едната стена в бледожълт цвят или цвят праскова? Това ще подчертае мебелите, особено ако и те са в белите нюанси.

Слънчеви цветове

Всекидневна в жълто

Създайте весел кът за закуска със слънчеви цветове като тези на снимката. Жълтите памучни щори, бялата дограма и дървените мебели превръщат тази зона в място за отмора на цялото семейство.

Гранд дизайн


Всекидневна в жълто

Ярко жълтото, макар и понякога прекалено наситено, има и успокояващ ефект. Нюансите, доближаващи се до цвета на горчицата, са подходящи за големи пространства. Декорирайте с аксесоари в основните цветове, за да постигнете небрежност в помещението.

Източник: uktv.co.uk







Няма коментари


ключови думи
всекидневна, интериор, идеи за интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg