фирми продукти
представяме
работа
 
8 приказни веранди

Даже да живеете в апартамент и да нямате възможност да обзаведете своя собствена веранда, можете да помечтаете с тези няколко предложения. Те са обособени по разнообразни способи, в зависимост от структурата на екстериорното пространство, от вкуса на собствениците си и от местоположението на къщата. Верандата може да се обособи като екстериорно помещение или трапезария.

8 приказни веранди

* Тази стандартна веранда е обзаведена само с най-важните мебели, за да се отвори пространство за движение. Високият таван и отворената конструкция на екстериора обособяват усещане за просторност, а зеленината осигурява уединение и усещане за връзка с природата. Чрез абаносовите акценти се обособява контраст върху светлата основа, а окачената пейка-люлка се използва като екстериорно канапе за сядане.

8 приказни веранди

* Това приятно бунгало е на едно ниво, но високият покрив създава усещане за просторни интериорни помещения. Под покривното пространство е обособена веранда с люлеещи се столчета, които са напълно достатъчни за релаксация на чист въздух. Зеленината пред бунгалото осигурява мигове на отмора и приятна сянка от жаркото слънце.

8 приказни веранди

* Бялото и синьото са цветовете на котидж обзавеждането. Те са чудесна комбинация за морската вила или бунгало на брега на океана. Част от страничната стена на верандата може да се трансформира в пейка за сядане с отворен дизайн, а монтираната върху стената лампа огрява вечерната веранда с мека светлина. Пейката може да се използва за четене и пиене на чай или кафе, както и за обуване и събуване пред входа на къщата.

8 приказни веранди

* Екстериорното помещение на верандата може да се окаже много по-приятна стая за горещите дни от всекидневната стая вътре в дома. тази веранда е обзаведена с издръжливи, но стилни мебели, столчета, диван и масичка. Върху страничните части на верандата са монтирани поставки за пердета, които осигуряват усещане за луксозна стая, а и пазят от жаркото слънце и любопитните погледи. Меките цветове са стилна комбинация от резеда, пурпурно и кафяво.

8 приказни веранди

* Сред гъстата зеленина на дърветата верандата изглежда като горска къщичка на открито. Тя осигурява сянка на окачената от тавана пейка за сядане, която се употребява като люлка и диван. Малката рустикална масичка може да се използва за поставяне на напитки, аксесоари и книги, а столчетата могат да се използват за релакс на слънце или на сянка на верандата. Огромният керемиденочервен килим обособява усещане за уют в екстериорната всекидневна стая, а старинната винтидж лампа осветява верандата вечер с мека светлина. Огромните меки възглавници на пейката могат да се използват за кратка дрямка.

8 приказни веранди

* Тази не много просторна веранда е превърната в екстериорна трапезария. Таванската конструкция е решетъчна, но е обвита от зеленина, която осигурява сенчеста прохлада по време на закуска или обяд. Рустикалната маса за хранене от дърво е комбинирана с няколко семпло обособени столчета, а пространството може да се трансформира в зона за парти с няколко цветни акцента.

8 приказни веранди
 
* Почти изцяло отворената конструкция на тази веранда осигурява усещане, че сте на открито, макар да е разположена на сянка сред зеленината. Тя е решена в бяло и кафяво, които обособяват мек контраст върху зеленината.

8 приказни веранди

* С невероятно красив изгледа на океана тази веранда подсилва неговите сини нюанси чрез комбинация от бяло, синьо и зелено. Двете люлки – пейки са окачени на тавана на конструкцията, а обзавеждането включва само тях, малка рустикална странична масичка и огромен килим върху дървената настилка. Отворената екстериорна визия обособява усещане, че сте на плажа, а меките възглавници са стилен акцент. върху меката основа на окачените пейки можете да дремнете на сянка, приспивани от океанските вълни, вятърът и океанските птици.

8 приказни веранди


Източник: curbly.com







2 юли 2012 22:13 | веранди
От: нина
Прекрасни са!Мечтая си за подобно нещо.Благодаря!
13 юни 2012 16:08 | Чудесни идеи
От: zora
Благодаря! Чудесни идеи!
20 май 2012 12:20 | verandi
От: zhechka vangelova
chudesni verandi .jiveia v kahta.pomagate mi s tezi idei za promiana na verandata.Blagodaria
17 май 2012 20:57 | Прекрасни веранди
От: Красимира Дукова
Наистина тези веранди са прекрасни, но те са неосъществими на нашите тераси, защото са малки. Но за частни къщи са много подходящи и добри идеи
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
веранди, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg