фирми продукти
представяме
работа
 
10 функционални кухненски рендета

Компактното кухненско ренде е практичен аксесоар за настъргване на плодове, зеленчуци, сирена. С някои от тях можете да работите директно върху храната, за да спестите време. Вижте няколко интересни продукта за стъргане на кашкавал и сирене, които са изработени за по-бърза обработка на ястията.

10 функционални кухненски рендета

1. Ръчно ренде с дръжки


10 функционални кухненски рендета

Тази кухненска джаджа дава възможност да стържете сирената и кашкавалените парчета с една ръка, направо върху храната. Парчетата се поставят в основата на рендето, стяга се дръжката, за да се съберат двете части и чрез стискане се настъргва съдържанието. Аксесоарът разполага с приставки с различна финост. Той може да се поставя в миялната машина. Механизмът работи чрез пружини.


2. Ръчно ренде със завъртане


10 функционални кухненски рендета

На принципа на рендетата за ядки, това ренде обработва бързо парчетата сирене и кашкавал, като можете да стържете съдържанието директно върху храната, в желаното от Вас количество. Можете да го използвате за ядки и шоколад, тъй като основата на рендето е изработена от неръждаема стомана, а корпусът е от издръжлива на натиск пластмаса. Ергономичната дръжка се завърта лесно, а частите могат да се разглобяват, за да се почистват. Размерите на рендето са 16 х 7,5 х 13 сантиметра, така че лесно се съхранява в кухненския шкаф.


3. Ръчно ренде с барабан

10 функционални кухненски рендета

Захватката държи двете части на рендето една до друга, а дръжката завърта металния барабан, за да настърже сирене, кашкавал и шоколад. Натискът се оказва от захватката, а вътрешността е от неръждаема стомана. Съдържанието на рендето, вече настъргано, се събира в ядрото на барабана.


4. Яйцевидно ренде за пармезан

10 функционални кухненски рендета

Рендето е изработено от букова дървесина и метал, с формата на яйце за повече ергономичност. С него можете да настържете твърдите сирена на малки трохи, в необходимото количество, за да не се чудите как да съхранявате настърганите сирена. Размерите на рендето са 7 х 8,5 х 6 сантиметра.


5. Фино ренде пила


10 функционални кухненски рендета

Използвайте рендето като пила, за да настържете твърдо сирене, кашкавал, шоколад директно върху ястията. Остриетата на аксесоара са много фини и затова той може да се употребява за настъргване на цитрусови кори и пресен джинджифил. Ергономичната дръжка осигурява стабилна захватка, а гуменото краче не поврежда повърхността на съдовете за готвене.


6. Ренде с формата на таралеж

10 функционални кухненски рендета

Изработено от здрава пластмаса с формата на таралеж в няколко разцветки, рендето е страхотен акцент за кухнята, който можете да използвате направо върху кухненския плот. Остриетата са разположени върху горната повърхност на фигурката, а крачетата осигуряват стабилност.


7. Мелничка за сирене и кашкавал

10 функционални кухненски рендета

Подобно на мелничките за подправки, това ренде настъргва съдържанието за готвене чрез завъртане на горната част. Можете да настройвате с каква финост да са стърготините от сирене, кашкавал и шоколад, ядки или цитрусови кори. Завъртането активизира металните остриета във вътрешната част на приспособлението, които настъргват съдържанието за секунди.


8. Ренде люлка

10 функционални кухненски рендета

Рендето разполага с метални остриета в горната си част, в хоризонтална позиция. Настърганите продукти се събират в съда, върху чиято основа е поставена металната повърхност, изработен от пластмаса. Аксесоарът е лесен за използване, а двете части се почистват за секунди. Можете да го използвате върху кухненска повърхност или в ръка. Размерите са 7,5 х 16 х 7,5 сантиметра.


9. Ренде със сменящи се приставки


10 функционални кухненски рендета

Въртящите се барабани от метал с остриета обработват ситно храната чрез завъртане на дръжката. Приставките се сменят лесно, а пластмасовата фуния е предназначена за настърганите продукти.


10. Ренде чекмедже от акациева дървесина

10 функционални кухненски рендета

Подобната на чекмедже основа съхранява настърганите продукти и осигурява лесен достъп до тях чрез издърпване. Металната приставка с остриета се поставя и маха лесно, за да се смени и почисти. Рендето включва две повърхности от метал с различни размери на остриетата и различна финост. Можете да използвате приспособлението хоризонтално или вертикално.







24 април 2012 16:51 | И как да си направя такива рендета сам???
От: кккк
Остава и демо да дадете....
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
кухненски рендета, дизайн, аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg