фирми продукти
представяме
работа
 
3 лесни великденски проекта

Ако се опитвате да освежите дома си за празниците, вижте тези лесни за изработка проекти за акценти. Те са не само много забавни, но и функционални. Те са с форма на овчици, зайчета и пиленца, а в практиката могат да се употребяват за яйцата за закуска. Поставени върху яйцата, те ги запазват топли, докато препечете филийки и изцедите сок. Можете да използвате цветните животинки отделно, като част от великденските акценти, тъй като те изглеждат забавно.


Овчици


Можете да използвате непотребни детски чорапки или мека филцова тъкан, за да изработите множество овчици, с които да освежите кората с пресни или боядисани яйца. Можете да ги употребявате и за горещите сварени яйца за закуска

3 лесни великденски проекта

Необходими са Ви бебешки чорапки от бяла тъкан, ножици, филц в бежово, лепило, очички с мъниста, конци за бродерия, игла за бродерия и помпони. Срежете предната част на чорапите на дължина 6 сантиметра. Ако искате да оформите подгъв, срежете парчето по-дълго и обкантете по ръбовете на основата. От филца изрежете ушите и кръгчета за муцунката на овчиците. Можете да залепите от вътрешната страна на парчетата с продълговата форма по едно парче розов филц. Залепете върху кръгчетата очичките и избродирайте муцунката във формата на буквата Y. Можете да обкантите ръбовете на основите с шев за одеяло, а в предната част залепете по две помпончета за крачетата на овчиците.


Зайчета


3 лесни великденски проекта

Необходими са цветни бебешки чорапки, ножици, цветен филц, лепило, очички с мъниста, конец, лак за коса, малки и големи помпони. Срежете дължина от чорапките, 5-6 сантиметра. Ако искате да оформите подгъв, срежете парчето по-дълго и обкантете по ръбовете на основата. Изрежете от филц ушите в две части, като залепите едната върху другата. Захванете всяко ухо в долната част и поставете малко лепило, за да застане в тази позиция. Залепете с малко лепило или пришийте ушите върху основата. В страничната част на основата залепете очите и малко помпонче с мустаци от конци, които можете да напръскате с лак, за да стоят настрани. В долната част на основата залепете две помпончета за крачета, а отзад захванете помпонче за опашка. Меките разноцветни акценти можете да поставите върху горещата закуска или сред цветните яйца.


Пиленца


Необходими са бебешки чорапки, ножици, конци, оранжев филц, лепило, изкуствени перца и парчета четки за почистване на лула. Срежете дължина от чорапките, 5-6 сантиметра. Ако искате да оформите подгъв, срежете парчето по-дълго и обкантете по ръбовете на основата. Залепете за основата очите, а под тях залепете човка от филц. Отстрани залепете по едно перце и срежете до желаната форма. Крачетата можете да оформите от цветна четка за почистване на лула, която е гъвкава, а ако не можете да намерите такива можете да залепите крачета от филц.


Източник: parents.com







Няма коментари


ключови думи
лесни проекти, идеи за Великден, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg