фирми продукти
представяме
работа
 
11 ефектни лешникотрошачки

Обичате ли да похапвате ядки? Тези практични и функционални приспособления са изработени от издръжливи материали и в ефектни форми, за да трошат черупките на вкусните ядки – орехи, фъстъци, лешници. Те се справят със задачата да отделят ядката от черупката, а за Вас остава най-приятната част – похапването. Тъй като са с интересен дизайн, лешникотрошачките са свеж акцент за кухнята, трапезарията, всекидневната стая.


1. Катерица 1

11 ефектни лешникотрошачки

Катериците са символ на животни, които се хранят с ядки, затова не е учудващо, че тази лешникотрошачка е оформена като катерица. Поставете в лапичките й орех или лешник, натиснете опашката надолу и отделете ядката от черупката. Можете да поставите ядка в лапите на катерицата и да оставите приспособлението така, за да го използвате като акцент в интериора. Трошачката е изработена от издръжлив алуминий и е висока 13 сантиметра. Препоръчва се ръчно измиване.


2. Катерица 2


11 ефектни лешникотрошачки

Формата на тази трошачка не е толкова детайлна, но наподобява метална катерица върху дървена основа. Ядките се поставят под лапите на животното и приспособлението се активизира чрез захватката, която е оформена като огромна катерича опашка. Приспособлението е изработено от неръждаема стомана и дърво.


3. Риба

11 ефектни лешникотрошачки

Изработената от неръждаема стомана трошачка е оформена като риба. Тя е с размери 10 х 4 сантиметра и е по дизайн на Philippi. Трошачката действа на принципа на винта, като постепенно притиска поставената в отвора ядка, докато разчупи твърдата черупка и отдели двете части.


4. Трошачка с купа за ядки


11 ефектни лешникотрошачки

Лесната за употреба лешникотрошачка не изисква много сила, за да разчупи черупките на вкусните ядки. Тя е поставена върху купа за ядките и действа на принципа на обикновените приспособления в долната си част. Практична и компактна, трошачката е свеж акцент върху холната масичка.


5. Трошачка чрез завъртащ механизъм


11 ефектни лешникотрошачки

С този аксесоар можете да разчупите ядките до желаното от Вас ниво, тъй като можете да следите разчупването през пластмасовата основа на трошачката. Тази техника премахва опасността от наранявания от хвърчащи парчета. Не е необходимо да се прилага сила, а капачето побира както малки, така и големи ядки. Приспособлението е лесно за употреба и изглежда компактно и удобно.


6. Трошачка с юмрук


11 ефектни лешникотрошачки

Основата на трошачката е от неръждаема стомана, а горната повърхност е от гума, оформена полусферично. Дъното е гумено, за да не се плъзга аксесоарът по повърхностите на масата и плота в кухнята. Действието на приспособлението е чрез удар с юмрук върху гумената повърхност. От долната страна има метална пластинка, която разчупва ядките без нуждата от много сила. Вместо юмрук, можете да използвате гумен чук. Всички малки парчета се събират във вътрешността на приспособлението, така че след това да почистите бързо.


7. Метална трошачка

11 ефектни лешникотрошачки

Металната трошачка е поставена върху дървена основа от твърда дървесина. За да се сглоби приспособлението, дръжката се завинтва върху основата. То действа чрез натиск, оказан чрез дългата дръжка на трошачката.


8. Дървено приспособление на винт

11 ефектни лешникотрошачки

Трошачката за ядки е изработена от дървесина на маслинено дръвче и е страхотен акцент за кухнята, трапезарията и всекидневната стая. Тя разчупва ядките чрез натиск, оказан от дървения винт. Той се затяга чрез завъртане на дръжката в горната част на приспособлението. Маслиновата дървесина е здрава и не се цепи, освен това има антибактериални свойства и е резистентна на неприятни миризми. Трошачката е изработена в Испания. С възрастта материалът придобива наситен тон и потъмнява.


9. Компактен конус

11 ефектни лешникотрошачки

Приспособлението е на две нива, като в горната част стои ядката, а в долната част се събират парчетата от черупката. Заради формата на трошачката тя побира ядки с различни размери и изглежда компактно и кокетно. Действа чрез натиск откъм дръжката, изработена от издръжлив метал. Произведено в Швеция.


10. Метална трошачка с винт

11 ефектни лешникотрошачки

Неръждаемата стомана прави трошачката трудна за повреждане и лесна за почистване. С размери 9.5 х 5 сантиметра. Действието е чрез натиск от винта, който се придвижва от дръжката.


11. Дива патица


11 ефектни лешникотрошачки

Ръчно резбованата форма на трошачката комбинира купа за ядки с приспособление за трошене на ядките. Ръчно оцветената дървесина е страхотен акцент в кухнята, трапезарията и всекидневната стая. Дизайнът е стилен и иновативен. Аксесоарът натрошава ядките чрез натиск върху главата на птицата, която включва стоманена пластинка и е подвижна част от стилната и функционална лешникотрошачка – купа.


Източник: gadgetsharp.com







8 ноември 2017 19:07 | лешникотрошачки
От: comfort.bg
Не продаваме продуктите, показани на снимките. Статията е само информативна. За подробности вижте в сайта, даден като източник в края на статията.
8 ноември 2017 16:53 | Катерица 1 и 2
От: Людмил
Как и къде мога да си ги поръчам или закупя
1 ]
2 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg