фирми продукти
представяме
работа
 
5 ефектни акцента за момичешката стая

Ако искате да обособите кът за игра на Вашата малка принцеса, можете да изработите сами тези ефектни къщички за кукли. За изработката им се използват обикновени шкафчета за книги с прегради, които можете да монтирате по рафтчетата. Къщата за кукли не заема много пространство и може да се обзаведе с малки мебели от дърво, картон или пластмаса, закупени или изработени от Вас. Мебелите могат да се разпределят по стаи в кутийките, за да се обособят кухня, баня, таванско помещение. Можете да комбинирате шкафчетата с цветни тапети, с бои и с рисунки върху стените.

1. Къщичка на два етажа, с изрисуван покрив

5 ефектни акцента за момичешката стая

Къщичката е с шест кутийки и е на две нива. Задната част на шкафчето е оцветена с боя и върху нея са залепени парчета цветна хартия, която наподобява тапети в стаите. Покривът на така обособената сграда е изрисуван върху стената с цветни пастелчета. Стаите са обзаведени с малки мебели, за да се обособят трапезария, баня, всекидневна стая. Къщата е комбинирана с няколко малки сгради и път, за да се създаде впечатление за малко кварталче.


2. Къщичка на четири нива


5 ефектни акцента за момичешката стая

Обикновената етажерка от кутийки на четири нива е трансформирана в компактна къщичка за игра до стената. Във всяка кутийка е обособена по една стая, обзаведена с малки мебели. В горната част са монтирани две лампи, които дават възможност на детето да играе и вечер. Етажерката може да се използва и за съхранение на вещи, но те трябва да са безопасни за детето, което лесно може да ги катурне по време на игра.


3. Къщичка на колела

5 ефектни акцента за момичешката стая

Отделенията на етажерката не са с еднакви размери, но така те могат да обособят помещенията в детската къщичка. Задният панел на шкафчето е боядисан в няколко разцветки, а в помещенията са поставени тематични аксесоари, които обособяват стаите в къщичката. Тъй като в долната част на етажерката са монтирани колела, тя може да се мести из стаята и да се придвижва бързо и удобно.


4. Обзаведена къщичка

5 ефектни акцента за момичешката стая

5 ефектни акцента за момичешката стая

5 ефектни акцента за момичешката стая

5 ефектни акцента за момичешката стая

5 ефектни акцента за момичешката стая

Тази малка сграда е оформена като истинска къщурка, с покрив и осем помещения, свързани помежду си чрез стъпала и арки. Върху страничните части са обособени прозорчета, което подсилва кокетната атмосфера в кътчето за игра. Малките части на обзавеждането са изработени много прецизно, а задните части са оформени с цветна хартия, която наподобява тапети в стаичките. Къщичката е истинско произведение на изкуството и е обзаведена на три етажа, включително с две стаички в просторното подпокривно пространство.


5. Малка къщичка до стените

5 ефектни акцента за момичешката стая

Семплата къщурка е обособена от малко шкафче с четири кутийки, изработена от дървесина. Четирите малки помещения са обзаведени семпло и особено впечатление прави компактността на детската къща за игри. В кутийките е поставено обзавеждане и няколко човечета. Контурите на сградата и покривната зона са оформени върху стените чрез цветен тапет в синя разцветка. Задната част на кутийките е с парчета тапет, чиято разцветка и мотиви координират контурите.


Източник: shelterness.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, дизайн, детска стая, ефектни акценти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg