фирми продукти
представяме
работа
 
6 лесни проекта за банята

Вижте седем лесни проекта за банята, с които можете да използвате по-добре пространството в стаята и да поставите функционално аксесоарите, които се използват ежедневно.


1. Скрити поставки за четките за зъби


6 лесни проекта за банята

Вместо да съхранявате четките в чаша, която лесно може да се катурне, използвайте тези вградени в рафтчето на шкафа в банята поставки. Те се обособяват в предната част на рафтчето, по ръба, а се оформят с трион за ажурна резба. Жлебовете се изрязват с дължина 1-2 сантиметра и ширина спрямо ‘шията’ на стандартните четки. Те трябва да са достатъчно широки, за да влезе ‘шията’, но не толкова, че да премине горната част на четката.


2. Пвц поставки за ножчетата за бръснене

6 лесни проекта за банята

Срежете една пвц тръба за водопровод, за да оформите поставки за ножчетата. Парчетата трябва да са с дължина 8 сантиметра, а за проекта използвайте тръба с диаметър 3 сантиметра. Обособете върху повърхността два жлеба с ширина 3-3 милиметра, за да захванете поставките от парчетата тръба за метална поставка или друг аксесоар, монтиран в банята. Захванете ги с по една свинска опашка и изрежете излишната дължина на захватките.


3. Поставка за електрическата четка

6 лесни проекта за банята

Повечето стандартни поставки за четки за зъби не са достатъчно удобни за съхранение на електрическите четки. Те заемат твърде много пространство в шкафа в банята. Затова можете да обособите поставка върху страничната повърхност, като монтирате голяма метална поставка за метли и градински пособия, а после поставите четката в нея.


4. Подвижен шкаф за стената

6 лесни проекта за банята

Изработете този подвижен шкаф, който можете да използвате за козметика под душа. За основа използвайте плоскост от подсилено стъкло, а по ръба захванете метални или пластмасови аксесоари. От всяка страна захванете скоби, чрез които да захванете металния кабел, чрез който се монтира рафтчето. Върху стената монтирайте две кукички за окачване.


5. Поставки за машите и пресите за коса

6 лесни проекта за банята

Съхранявайте машите и пресите за оформяне на косата така, че да не се оплитате в кабели всеки път, като ги прибирате. Монтирайте поставки от вътрешната страна на вратичката на шкафа с аксесоарите. Залепете две по две парчета пвц тръба за водопровод върху вратичката, като използвате велкро ивици, залепени за парчетата и за дървесината. Две от парчетата трябва да са с диаметър 5 сантиметра и дължина 12 сантиметра, а другите две да са с диаметър 4 сантиметра и дължина 8 сантиметра. Големите поставки са за машите и пресите, а малките са за кабелите.


6. Проект за шкафа на мивката


6 лесни проекта за банята

Повредения или зацапан под на шкафа за баня можете да освежите с няколко самозалепващи се плочки от винил. Почистете повърхността с шкурка, избършете с влажна кърпа и залепете плочките по нея. Можете да използвате и парче линолеум и да го залепите върху дървената плоскост.


Източник: Рийдърс Дайджест







Няма коментари


ключови думи
проекти за банята, идеи за дома, практични идеи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg