фирми продукти
представяме
работа
 
Декоративна ваза

Ако харесвате аранжирането на предмети един в друг – ето един лесен проект, който не отнема много време, усилия и дори средства – тъй като главните детайли са зърнени продукти, които присъстват във всяко домакинство.

Декоративна ваза


Необходими материали:

  • 2 стъклени вази с еднаква височина, но с различна големина
  • грахови зърна
  • зърна от шарен боб
  • зърна от бял боб
  • зърна от царевица


Инструкции:


Декоративна ваза

Единственото специфично условие в регламентите на този проект, е да успеете да си набавите две стъклени вази, които да са квадратни и с еднаква височина. Едната от тях трябва да може да се побере в другата, така че помежду им да остане свободно място, в което да разположите избраните от Вас декоративни елементи. Ако дъното на по-малкия съд не приляга към дъното на по-големия или пък се забелязват малки разлики във височината им, можете да запълните тези несъвпадения , като към дъното залепите с тиксо капак от кутия за боя. Няма да изглежда особено добре, но след като завършите аранжирането на декоративните елементи, тези леки корекции ще са невидими.

Декоративна ваза

Декоративна ваза

Започнете с подредбата на зърната шарен боб. Можете да ги замените с такива, които са с по-наситен червен нюанс, за да придадат повече пъстрота към цялостния вид на декорацията. Запълнете 1/4 от пространството между двете вази и след това прибавете следващия слой – който в случая е грах. Следващите 2/4 от празното място запълнете със слой царевица и бял фасул. Хранителните продукти, избрани в този проект, могат се да променят, в зависимост какви имате в наличност у дома. Можете да импровизирате с различни зърнени култури, и да направите толкова пластове, колкото желаете – не е задължително техният брой да е точно 4.

Декоративна ваза

Декоративна ваза

Напълнете вътрешната ваза с вода и поставете в нея цветята си.


Източник: addicted2decorating.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, ваза, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg