фирми продукти
представяме
работа
 
''Плаващ'' свещник

Ето един бърз и лесен проект, чрез който ще създадете неповторима атмосфера в дома си. С минимални усилия можете да сътворите ефектен ''плаващ'' свещник.

 ''Плаващ'' свещник

Всичко, от което се нуждаете, са няколко чаени свещички, с които почти всяко домакинство разполага.

 ''Плаващ'' свещник

Вземете чаената свещичка и я обърнете с фитила към масата, премахвайки металната кутийка, в която е разположена.

 ''Плаващ'' свещник

Запалете друга свещ – без значение с какъв размер или големина.

 ''Плаващ'' свещник

Следва най-важната стъпка. Покрийте с няколко капки восък металната пластинка, към която е прикрепен фитилът, намираща се на централно място от долната част на чаената свещичка. По този начин разлетият восък ''запечатва'' всяка дупчица и предпазва от проникване на вода. Не премахвайте металната пластинка от дъното на чаената свещичка. Тя позволява точното и устойчиво фиксиране на фитила – позволява му да е в изправена позиция, улесняваща неговото запалване.

 ''Плаващ'' свещник

След като напластеният на дъното на чаената свещичка восък изсъхне, повторете дадените дотук инструкции и с останалите свещички.

 ''Плаващ'' свещник

За този проект ще Ви е необходим и съд, в който да поставите свещичките – той може да е с различна форма и да е от всякакъв водоустойчив материал. Съдът, представен в този проект, е стъклен с овална форма и с не много голяма дълбочина – поставени вътре, чаените свещички сякаш плуват в малко езерце.

 ''Плаващ'' свещник

Свещичките могат да стоят запалени в продължение на най-малко 2 часа. Ако не започнат да плават веднага, след като сте ги поставили във водата, изчакайте около 15 минути.

 ''Плаващ'' свещник

Свещичките имат успокояващо въздействие, освен това придават очарование към интериора и създават задушевна и романтична атмосфера.


Източник: theartofdoingstuff.com







Няма коментари


ключови думи
свещник, дизайн, декорация, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg