фирми продукти
представяме
работа
 
Стенна декорация от винил

Ако желаете да добавите красиви и ефектни декоративни акценти в интериора на стаята си, следвайте стъпките на този проект.

Стенна декорация от винил

Стъпка 1: Какво Ви е необходимо?


Стенна декорация от винил

  • контактна хартия (повърхността й е с декоративни елементи, а от другата страна е залепваща се; самозалепващ винил)
  • лепило
  • пособие за писане – маркер или молив
  • ножици
  • стари вестници
  • пластмасова карта


Стъпка 2: Тествайте здравината


Стенна декорация от винил

За да тествате здравината на контактната хартия, отрежете парче от нея и я залепете към някоя вътрешна стена и след това я отлепете. Използвайте пластмасова карта, с която да притиснете здраво хартията към повърхността, така че са се захване устойчиво. По този начин можете да проверите дали контактната хартия, която се избрали, се премахва лесно.


Стъпка 3: Изготвяне на скицата

Стенна декорация от винил

Това , от което се нуждаете в изпълнението на тази стъпка, са молив и парче хартия. Направете примерна скица на района, в който ще работите. Правейки скица на стаята, която сте решили да декорирате с винилов орнамент, ще можете ясно да видите структурата на помещението. След като имате начертана скица, можете да я копирате и да видоизмените някои от елементите на дизайна, докато резултатът не Ви хареса напълно.


Стъпка 4: Пречертайте скицата върху стените


Стенна декорация от винил

Основният ход в тази задача е да направите правилното завъртане на декоративните елементи. При наслагването им съобразете, че те трябва плавно да се застъпват, за може изображението да е с гладки контури.


Стъпка 5: Наложете шаблона върху контактната хартия и изрежете около очертанията му

Стенна декорация от винил

След като сте начертали скицата върху хартия, тя ще Ви послужи като шаблон, който можете да наложите върху контактната хартия и следвайки очертанията му да изрежете детайлите.


Стъпка 6: Залепете декоративните елементи


Стенна декорация от винил

Залепете декоративните детайли внимателно. След това с помощта на пластмасова карта минете по повърхността им, за да може да се залепят по-здраво. По този начин ще успеете да премахнете и въздушните мехурчета, ако са се образували такива.

Стенна декорация от винил


Източник: instructables.com







Няма коментари


ключови думи
стенна декорация, интериор, дизайн, винилов орнамент

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg