фирми продукти
представяме
работа
 
10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Всички знаем, че децата обичат играчките. Ако комбинирате забавлението с практичността, можете да използвате в детската стая някое от тези люлеещи се столчета, кончета и животинки. Те са забавни за игра, но и функционална част от обзавеждането на детската стая, за четене и отмора. Продуктите са изработени за малки деца и са оформени по безопасен за тях способ.


1. Люлеещо се конче


10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Играчка за деца между две- и шестгодишна възраст, кончето е с дървена основа и е мека тапицерия, оформено като малко животно. Седлото е от изкуствена кожа, а тапицерията – от мек плюш. Дръжките върху главата на кончето осигуряват сигурност на децата, докато се люлеят. Размерите на играчката са 75 х 28 х 60 сантиметра, а седалката е на височина 40 сантиметра.


2. Мотор за люлеене

10 очарователни люлеещи се играчки за деца

За малките любители на моторите, този люлеещ се мотор е стабилен, издръжлив и забавен макет на мощния Харлей Дейвидсън, за който мечтаят мъжете. Играчката е с вграден звуков чип, който имитира звуците на моторите. Върху дървената основа е поставена седалката, с дръжки, поставки за краката и с огромен фар.


3. Люлеещо се столче

10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Семпло люлеещо се столче за малките на възраст между две и шест. То е изработено от издръжлива пластмаса и се почиства много лесно само с няколко движения. Основата и седалката са неразривно свързани, като долната част е оформена чрез оси. Размерите на продукта са 38 х 60 х 56 сантиметра, а тежестта му е 2.2 килограма.


4. Компактно кресло люлка

10 очарователни люлеещи се играчки за деца

10 очарователни люлеещи се играчки за деца

За да расте играчката с Вашето дете, тя е оформена така, че да пасне на неговата възраст. Продуктът може да се използва по два начина – като бебешка люлка за новороденото и като люлеещ се стол за поотрасналото дете, върху който то може да чете или да гледа телевизия. Сгъваемият детски стол може да се съхранява в гардероба, за да не Ви пречи, докато не го използвате.


5. Лодка люлка


10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Децата от малки харесват приключенията, а тази лодка обещава много авантюри в страната на въображението. Поставена върху дървена основа, лодката е изработена от дървесина и разполага със седалка и рул. От двете страни на основата са монтирани акценти, които наподобяват морски вълни и делфини в сини тонове. Продуктът трябва да се сглоби от възрастен и не трябва да се търка с абразивни препарати, тъй като те могат да надраскат защитния лак. Размерите на лодката за люлеене са 45 х 42 х 92 сантиметра, а тежестта й е 9.5 килограма.


6. Люлеещ се крокодил

10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Крокодилът може да побере до три малчугана с обща тежест до 68 килограма. Не се изисква сглобяване на аксесоара и може да се използва както вътре в дома, така и на двора или в градината. Изработен е в Дания от пвц материал без съдържание на фталати.


7. Люлееща се гъсеничка


10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Ярко оцветената седалка е оформена като огромна гъсеничка, върху чиято глава са монтирани дръжките. Меката материя на тапицерията е от цветен плюш, който се харесва на най-малките. Размерите на аксесоара са подходящи за деца, които прохождат. Основата на продукта е изработена от дървесина с високо качество.


8. Дървено конче люлка


10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Почти като стандартните кончета люлка от нашето детство, този аксесоар е изработен от натурална висококачествена дървесина. Върху основата със седалка е монтирана главата на кончето с цветни дръжки и задна подпорка, а страничните поставки за крака осигуряват стабилност на малчуганите. Оста на основата е съвсем леко извита, което не позволява на кончето да се катурне.


9. Пиратски кораб

10 очарователни люлеещи се играчки за деца

За малките авантюристи този забавен пиратски кораб с кучета на борда за екипаж е страхотен способ да разучат безкрайните морета. Основата е от дървесина, а горната част и седалката са тапицирани с мека тъкан в ярки тонове. Аксесоарът включва четири песни, които могат да се пускат за забавление, а копчето за тях се намира върху капитанския рул. Песните са с образователна функция за букви, цифри, цветове и форми на предмети.


10. Мека люлка крокодил


10 очарователни люлеещи се играчки за деца

Многоцветен крокодил с плюшена тапицерия, поставен върху осова основа от дърво, с дървена дръжка в предната си част. Горната част на аксесоара, седалката с формата на земноводно, може да се демонтира от основата и да се почиства или да се използва като плюшена играчка от децата. За оцветяване на играчката се използват нетоксични и безопасни бои на водна основа, а тапицерията е от еко тъкани в свежи разцветки, които грабват вниманието на дечицата.


Източник: gadgetsharp.com







11 август 2015 10:52 | играчки
От: comfort.bg
Не продаваме играчките, описани в статията. Повече информация за тях и цени можете да намерите в сайта, даден като източник в края на статията.
10 август 2015 22:49 | Поръчка
От: Соня
Как да поръчам люлееща играчка и какви са им цените
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
детска стая, люлеещи столчета, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg