фирми продукти
представяме
работа
 
Покорете неразборията в кухнята

Кухнята отдавна не е само помещение за готвене и хранене, затова пространството в нея трябва да се разпределя разумно. Вижте няколко тактики за кухненските шкафове и аксесоари, чрез които ще въведете ред в кухнята, за да работите по-лесно и да откривате нужните неща по-бързо.

 Покорете неразборията в кухнята


Хитър въртящ се рафт


 Покорете неразборията в кухнята

Рафтчето за кухнята или трапезарията се завърта, за да се използват бурканчетата с подправки. Тъй като е на два етажа, аксесоарът спестява пространство и може да се постави в кухненските шкафове, до мивката или върху масата. Можете да съхранявате бурканчета с подправки, прибори за готвене, препарати и гъби, съставки за ястията.


Сгъваема кухненска поставка


 Покорете неразборията в кухнята

Разгъващата се поставка за бижута може да се постави до мивката в кухнята и да се използва за четки и гъби, както и за бижута, които можете да поставите настрани, за да не паднат в канала по време на миенето на чиниите.


Рафт за окачване

 Покорете неразборията в кухнята

Металните рафтчета могат да се окачват в долната част на рафтовете в кухнята или вътре в кухненските шкафове. Те могат да се използват като бонус пространство за съхранение на кухненски кърпи и салфетки за хранене и са страхотно решение за много високите рафтове, в които част от пространството не може да се използва.


Поставки на етажи


 Покорете неразборията в кухнята

В чекмеджетата можете да разпределите вещите в няколко подносчета с отделения, които да са поставени върху плъзгащи се ръбчета. Така можете да монтирате поставките на две нива и да търсите необходимите вещи чрез плъзгане.


Прибори на ръка разстояние

 Покорете неразборията в кухнята

Поставете приборите за готвене, които използвате най-често, близо до печката или мивката. Можете да използвате за поставка цветна кана или метална кутия, за да обособите разноцветна фокусна точка. Тъй като каната няма отвори за оттичане, добре е да подсушавате предварително лъжиците и бъркалките.


Поднос за кухнята


 Покорете неразборията в кухнята

Тепсиите не са за използване само за сутрешната закуска, но могат да са страхотна основа за съхранение на съдове с подправки. Поставете ги до мивката или до готварската печка, за да държите на ръка разстояние растителната мазнина за готвене, оцета, солта и прочее. Можете да използвате тепсия, за да държите в нея списания, поща, ключове и други вещи в кухнята.


Поставка за тави


 Покорете неразборията в кухнята

Повдигнатите рафтчета от дървесина с дървени дюбелчета са страхотна идея за кухненските шкафове и плотове, за съхранение на кухненски дъски и тави. Ако поставите няколко цветни аксесоара, можете да ги използвате за цветен акцент в кухненското помещение. Ако рафтчето е повдигнато можете да виждате съдържанието за секунди, за да не търсите приборите измежду купчината.


Подвижен рафт


 Покорете неразборията в кухнята

За високите рафтове и шкафове е много удобно да монтирате подвижен рафт за част от съдовете. Така можете да ги разпределите на две нива, без да се налага да монтирате нови рафтове. Те могат да са с широчината на кухненския шкаф или да заемат само зона от шкафа.


Поставка за вино


 Покорете неразборията в кухнята

В долната част на шкафовете можете да монтирате метална поставка с форма, която може да помещава няколко бутилки с вино. Под бутилките има окачалки за високи чашки за вино.


Източник: lhj.com







Няма коментари


ключови думи
кухненски шкафове, кухненски аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg