фирми продукти
представяме
работа
 
Практични и просторни бани - 2

Тези просторни бани са оборудвани с достатъчно пространство за съхранение, независимо, че са достатъчно широки, за да се съберат в тях всички вещи. Вижте няколко практични идеи, които можете да заимствате за собствената си баня, колкото и компактна да е тя.

Вижте още: Практични и просторни бани



Шкафове за баня


Шкафът за баня включва множество чекмеджета, мивка и огромно огледало. Изчистената форма на обзавеждането е комбинирана с пространство за вещите, които могат да се подредят така, че всичко да се открива за секунди. Разпределението вътре, във вътрешността, подсилва функцията на обзавеждането.

 Практични и просторни бани - 2

Стъклените панелчета на вратите осигуряват усещане за повече простор в стаята. Вещите върху рафтчетата могат да се видят и без да се отварят вратичките на шкафа. Във вътрешността могат да се поставят хавлиени аксесоари и козметика, както и цветни акценти за банята.

 Практични и просторни бани - 2

В пространството под мивката е монтирана система за съхранение на част от нещата в банята. Тя е на принципа на чекмедже, така че не е необходимо да се бърка в шкафа, зза да се извадят вещите. Рафтчето се издърпва напред и се връща обратно с няколко движения, тъй като е монтирано върху релси от метал.

 Практични и просторни бани - 2

В долната част на шкафа за банята е монтирана система върху релси, в предната част на която е поставен панел като на останалите сектори. Рафтът се издърпва подобно на чекмедже навън, а в него е поставен кош за мръсното пране.

 Практични и просторни бани - 2

Вградената в стената ниша в душ сектора се използва за козметика, която се използва ежедневно и е необходимо да е на ръка разстояние. Така се спестява част от площта на пода. Поставки за вещите могат да се захванат върху стените и чрез вакуумни захватки.

 Практични и просторни бани - 2


Сектори за съхранение


Двете мивки са отделени чрез частична стена, която се използва като шкафче за съхранение на хавлиени аксесоари и козметика. Така те са на ръка разстояние от двете страни и са функционален сектор от банята. Множеството шкафове и чекмеджета могат да се използват за всякакви вещи, които се съхраняват в банята и са необходими за тоалета. Меките тонове на стаята са комбинирани с обзавеждане със стилна визия и изчистени линии.

 Практични и просторни бани - 2

В долната част на шкафчето между мивките се съхраняват вещи, които се използват за сваряване на чай и кафе. Така собствениците могат да пият сутрешната си напитка в банята, докато взимат вана или оправят прическата си. Част от вещите са поставени в кошница, която стои върху горните рафтчета.

 Практични и просторни бани - 2

Дълбоко чекмедже в шкафчето за баня е трансформирано в сектор за четки и гребени, както и за сешоари. Във вътрешността е монтирана повърхност с отвори за металните поставки за вещите.

 Практични и просторни бани - 2

Шкафче за всякакви вещи, вместено в края на тоалетката, до зоната с душ, съхранява вещите не само във вътрешните си части, но и отвътре на вратичката. В долната част на шкафчето е поставено подвижно чекмедже на колелца.

 Практични и просторни бани - 2



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
просторни бани, интериор, дизайн, практични бани

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg