фирми продукти
представяме
работа
 
Кухните на известните

Надникнете в кухните на звездите, за да разберете как са избрали те да ги обзаведат. Всяка кухня има своя характер и пресъздава вкуса на своите собственици, които разполагат с достатъчно пари, за да осъществят желанията си.


* Домът на Ози Озбърн и неговата жена Шарън е разположен в Хидън Хилс, Калифорния. Известният дизайнер Мартин Лорънс Буяр пресъздава интериора чрез вдъхновение от мавърската култура, която е любимата му. Той обособява уютен, но префинен дом за звездата, с много бяло и цветни аксесоари. Огромните прозорци осигуряват светлина в просторната стая, в центъра на която е поставен кухненски остров, който се използва и за хранене.

Кухните на известните


* В Бел Еър се намира резиденцията на актьора Ханк Азария. Интериорите са обособени от Трип Хайниш, който избира да обзаведе кухнята с органични акценти. Използваната за настилката дървесина е рециклирана, а част от обзавеждането е от неръждаема стомана. Кухненският остров в центъра на П образната кухня е изработен от дърво, а плотът му е от мрамор Карара.

Кухните на известните


* Азиатското и близкоизточно влияние се усеща веднага в интериора на тази кухня, създадена от световноизвестния дизайнер Мартин Лорънс Буяр. Кухнята се намира в апартамента на Шер в Лос Анжелес. Тя има едно изискване за дизайна на стаята и то е палитрата да е в неутрални тонове. За да създаде интерес, дизайнерът обособява интригуващи детайли и ефектни комбинации на форми и текстури. Отворената кухня е обзаведена с кухненски шкафове от дървесина с ефектни резбовки, изработени ръчно, зад които са скрити модерни кухненски уреди. Поставените на тавана китайски лампи са екзотичен детайл за дизайна.

Кухните на известните

* Тази стара къща в испански колониален стил е построена през 20те години на 20ти век в Бел Еър, Лос Анжелис. Та принадлежи на актрисата Даян Кийтън, която има опит в реставрирането на стари сгради. Тя работи с дизайнера Стивън Шадли, който използва ярки тонове, за да подчертае семплотата на кухнята. Цветната керамична облицовка на кухненския остров е комбинирана с разноцветни акценти из кухнята, която е обособена като ниша. Островът е своеобразен параван за отделяне на стаите, като кухненското пространство е сравнително малко.

Кухните на известните

* Вибриращи тонове и семплота, това са основните характеристики на кухнята в лосанжелисткия апартамент на звездата и певец Елтън Джон и неговия партньор Дейвид Фърниш. Дизайнер е Мартин Лорънс Буяр. Стените на кухнята са в наситен зелен тон, а белите детайли в помещението са подчертани от патладжанените повърхности и столовете за хранене. Модерната кухня е освежена с кристален полилей от 60те години на 20ти век, някога поставен в хотел.

Кухните на известните

* Старинната атмосфера в кухнята на актьора Жерерд Бътлър, вероятно познат най-добре с връзката си с Дженифър Анистън, сякаш прехвърля в Средновековието. Старинните детайли в стаята са комбинирани с модерни уреди и много светлина. Рустикалният дизайн на просторния апартамент в Челси, Ню Йорк е съзнателно търсена, а част от облицовката между кухненските шкафове е от стара настилка.

Кухните на известните

* Ако не са няколкото колела в гаража, вероятно не бихте се сетили кой живее в тази просторна къща в испански колониален стил в Остин, Тексас. Собственикът е колоездачът Ланс Армстронг, който предпочита кухнята си в неутрални тонове и натурални материали, а изчистената визия на обзавеждането обособява няколко сектора с разнообразна функция вътре в помещението.

Кухните на известните

* Къщата от началото на 18 век в сърцето на Лондон е собственост на певеца Стинг и жена му Труди Стайлър. Вътрешността на кухнята по нищо не показва старинната визия на сградата, тъй като обзавеждането е модерно и с изчистена визия. Кухнята се намира на първия етаж, заедно с трапезарията и семейната стая. Светлините са напластени, за да се покрие всяко кътче, а семплата визия на кухненския остров осигурява пространство за готвене и сядане.

Кухните на известните


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
кухня, интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg